Romania

VIDEO Pandemia de COVID, combatuta in Bucuresti cu mascatii de la SAS, politistii de la Omoruri si cei de la divizia anticlanuri. Ce sarcini au primit

Numarul mare de infectari de la nivelul Capitalei aduce masuri suplimentare din partea autoritatilor. Numarul fortelor de ordine care actioneaza in zonele aglomerate a fost suplimentat cu politisti de la Serviciul Omoruri, de la divizia antimafia, dar si mascati de la Serviciul de Actiuni Speciale.

"Asa cum este cunoscut, ne confruntam cu o crestere a numarului de cazuri de imbolnavire cu COVID-19, in acest sens, actiunile de prevenire si de verificare ale Politie Capitalei a zonelor aglomerate s-au intensificat.

Efectivele de politistii care verificau respectarea prevederilor Legii nr 55 din 2020 privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, in zonelor cu aflux de public, s-au suplimentat cu politisti care isi desfasoara activitatile in structurile de Investigatii Criminale, Omoruri, Grupuri Infractionale Violente, Investigarea Criminalitatii Economice, Brigazii Rutiere si Serviciului pentru Actiuni Speciale.

Actiunile de verificare continua si la acest moment si vor continua si in zilele urmatoare", a transmis Politia Capitalei, intr-un comunicat de presa.Citeste si:

FOTO Corturi medicale montate in curtile spitalelor COVID din Bucuresti: "Pentru a asigura, la nevoie, o suplimentare a capacitatii de preluare si ingrijire a pacientilor"


Football news:

Mason mount: Chelsea's Goal is to always be No. 1 in all competitions and take trophies
Lewandowski on ending his career at Bayern: I don't know. There are still 2.5 years left on the contract
Bayern prepared a t-shirt with the name of Medvedev: Bayern Munich congratulated Russian tennis player Daniil Medvedev on winning the final ATP tournament
Andrea Pirlo: I feel the same way about Ronaldo as I Do about Work and Portanova. This is me
We study how the players sit in the locker room. Messi in the center, Lukaku wanted Drogba's place, and Roy Keane yelled at the young Pique
President Vasco da Gama: we need Balotelli in terms of fighting racism, not just as a player
Ronaldo, Messi, Lewandowski and Marquinhos nominated for best player at the Globe Soccer Awards