Serbia
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Potukla se dvojica istoričara naprednjaka iz Leskovca, jedan zadobio povrede glave

Dvojica profesora istorije iz Leskovca, aktivisti SNS-a, potukla su se na putu ka manastiru Prohor Pčinjski, a da je došlo do fizičkog sukoba Južnim vestima je potvrđeno iz Urgentnog centra leskovačke Bolnice odakle kažu da im se jedan od njih u subotu, 4. juna, javio sa lakšim povredama glave.

Kako saznajemo, povređeni je zaposlen u Narodnom muzeju, dok napadač trenutno radi u Trgovinsko-ugostiteljskoj školi kao profesor na određeno vreme, a verbalni, potom i fizički obračun desio se na putu ka manastiru Prohor Pčinjski, gde su se dvojica istoričara, sa još jednom osobom, uputila nakon otkrivanja spomenika poginulim vojnicima i policajcima na Kosovu u kasarni "Vojvoda Petar Bojović" u Donjem Sinkovcu.

Posle svađe u automobilu, profesor u Trgovinskoj školi, nakon što se automobil zaustavio, izašao je iz njega i nekoliko puta udario u glavu drugog, zaposlenog u Narodnom muzeju - priča jedan od njihovih stranačkih drugova.

Povređeni, prema saznanjima Južnih vesti, sprema i tužbu protiv napadača, a šta se desilo proverava i policija.

U subotu se u Urgentni centar sa povredama javio V. P, a radi se o povredama glave koje su lakše prirode. Nakon ukazane pomoći, on je pušten na kućno lečenje - kažu u Urgentnom centru.

Inače, dvojica profesora su članovi SNS-a i jedni su od najaktivnijih u vladajućoj partiji, a Leskovčani ih najčešće viđaju na ulicama tog grada kada se deli SNS Informator.