logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Bulgaria

Интер Експо Център – арена на майсторски класове, кулинарни състезания и семинари за ХоРеКа сектора

СИХРЕ 2020 – много събития, една кауза – създаване на максимално добри условия за развитие на хорека сектора у нас. Нов формат и богатен тематичен обхват са само част от новото лице на международното изложение за хотелско, ресторантско, кетъринг, SPA и фитнес оборудване. Форумът ще се проведе самостоятелно в периода 28 - 31 януари 2020 г. в Интер Експо Център.

В четири от залите на изложбения комплекс се позиционират лидерите в ресторантското, хотелското, кетъринг, SPA и фитнес оборудване. Организаторите залагат на професионална съпътстваща програма с цел добавена стойност за посетителите.

В дните на СИХРЕ 2020 ще се проведат поредица от събития, засягащи актуални теми и проблеми в бранша, със застъпена семинарна част, предлагаща изпитани работещи решения.

Започваме с GastronomiX – единственият професионален форум за висша кулинария у нас. Събитието се състои от майсторски класове на световни известни шеф-готвачи, както и от презентации с демонстрационно готвене на различни теми. Основни акценти в тазгодишното издание са еко отговорностите на ресторантите и балканската кухня. Сред именитите шеф-готвачи на GastronomiX 2020 са: Паоло Касагранде – шеф-готвач на ресторант Ласарте, Барселона (3*** Мишлен); Шеф Емил Минев, директор на най-престижната кулинарна академия в света – Le Cordon Bleu, Лондон; Доц. д-р Йозге Саманджъ, завеждащ катедра по Гастрономия и кулинарно изкуство в Университет Йозйеин, Истанбул; Носителят на титлата "Най-креативен шеф-готвач на годината" за 2017 и 2018 - шеф Умут Каракуш, Турция; Шеф Алтин Пренга от иновативния ресторант Мризи и Занаве, Фища, Албания; Нихад Мамеледжия – шеф-готвач на ресторант Fusion, Сараево, Босна и Херцеговина и Георги Бойковски – шеф-готвач на ресторанти "Кармаре" и "Багри", София.

Паралелно с GastronomiX в залите на СИХРЕ ще се проведе и националната квалификация на най-престижното кулинарно състезание за млади готвачи в света – Bocuse d’Or.

Отговор на въпроса "Как да създадем успешен хотел" ще даде Специализираният хотелски семинар. Датата е 28-и януари, темите засягат управлението, архитектурата, дизайна и обслужването, а лекторите са професионалисти с богат опит в менажирането на хотелските процеси.

На помощ на офлайн управлението в сектора идва онлайн маркетинга.


На 29-и януари ще се проведе Дигиталният маркетинг семинар за хотелиери и ресторантьори. Основните теми са често срещаните SEO грешки в сайтове на хотели и ресторанти, тенденцията в използването на Facebook чатботове, привличането на партньори и клиенти чрез добра онлайн репутация. Лекторите в семинара са добре познати имена в сферата на онлайн маркетинга и с фокус върху туристическия и хотелиерския бранш. Всичко за темите, лекторите и достъпа до семинара ще откриете тук.

Онлайн регистрацията в сайта на изложението осигурява достъп до изложбените зали, зоните на GastronomiX и Bocuse d’Or.

СИХРЕ 2020 – много събития, една кауза – завръщане в бъдещето!


Themes
ICO