logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Bulgaria

Хотел THERMA ECO 5* в Кранево ще ви разведе на световна кулинарна обиколка в 6 тематични вечери

Най-уникалните вкусове, рецепти и ястия от цял свят ще са съвсем близо до Вас през зимните месеци. Петзвездният хотел THERMA ECO в Кранево реши да изненада всички с разнообразни кулинарни вечери, за да създаде настроение и да отведе своите клиенти в различни кътчета на света. В шест поредни седмици ще можете да се насладите на огромната палитра от гозби, идващи от три континента.

Още на 25 януари (събота) в ресторанта на хотела ще ври и кипи, а причината е, че първата тематична вечер ще е с Балканска кухня.

На 1 февруари (събота) пък ще "прелетите" Океана до далечна Америка, за да опитате в менюто ребра с барбекю сос, бърбън, телешко печено с червен боб, американски бургери и други вкусотии.

На 8 февруари (събота) обстановката става романтична, защото е ред на Франция. Клиентите ще могат да дегустират френско вино, патешко магре, свинско Русини, пиле по Елзаски и какво ли още не от Страната на любовта.

На 14 февруари (петък) - Деня на любовта и виното, предстои какво? Естествено, че топла италианска вечер, в която задължително на масата ще има лазаня болонезе, телешко собоко, пиле качаторе и други гозби от Ботуша.

Идва ред и нашите "братя" сърби. На 22 февруари (събота) се "местим" на Запад при съседите, които ни очакват с прочутите си плескавици и други видове меса на скара.

Липсваше Ви нещо, нали? Азиатската кухня! Тя е запазена за десерт. На 29 февруари (събота) THERMA ECO ще ви изненада със супа с нудълси, пържено пилешко с яйце и зеленчуци, пилешки крила, Свинско с гъба Шийтаке и още разнообразни ястия от тази обичана от цял свят кухня.

Ако искате да станете част от това околосветско кулинарно пътешествие, можете да направите своята резервация в хотела и ресторанта на телефон +359 882 97 50 56, или като посетите Фейсбук страницата на комплекса или сайта му!

Комплекс Therma Village е разположен на площ от 4 хектара. На  територията му са разположени два пет звездни хотела "Therma Palace"*****&"Therma Eco"***** с всичко необходимо за вашия релакс. Закритият басейн с топла минерална вода е перфектен за вашето разпускане.

Хотелът разполага още със спа центрове с крио кабина. Както е известно, криотерапията е иновативен метод в света, който има много приложения в сферите: обща телесна терапия; спортна терапия и външна естетика на тялото. Лечение,което е основано на студ. Този процес включва подлагането на тялото под въздействието на много ниски температури чрез технология, при която се използва течен азот. Той е безвреден за човека и може да се вдишва. 

Гордостта на комплекса е и закритата ледена пързалка "Black Sea Ice Arena", предназначена както за професионални спортисти, така и за любители на кънките. Тя е с обща площ от 3300 кв.м., покритието на  пързалката е  с естествен лед 60x30 м, като има и трибуна за зрители за 400 места. Ледената пързалка е предназначена както за пързаляне на кънки, така и за обучение и спортни състезания по хокей, фигурно пързаляне, кърлинг. Най-хубавото е, че пързалката работи целогодишно.

 "BLACK SEA ICE ARENA" има четири специализирани съблекални за 100 атлети с душ и тоалетни, стаи за треньори, съдии и обслужващ персонал; конферентна зала; хореографична зала за фигуристи; гардероб за посетителите на комплекса с отделно място за обуване/смяна на кънки; лекарски кабинет; сушилня за кънки и спортно облекло; панорамно кафе-бар за посетители, в което те могат да наблюдават или да гледат спортни събития на леден терен.

Кочплексът разполага също с външен басейн, осем луксозни двуетажни вили, специален корпус за настаняване "Therma Camp&Pool" на спортисти и техните треньори, спортни площадки, оборудван плаж, ресторанти, барове, пицария и паркова зона за отдих.

За контакти:

Tелефон за резервации: +359 882 97 50 56

www.thermavillage.com

Therma Village във фейсбук

*реклама

Themes
ICO