Aerodrom Nikola Tesla 01_RAS_foto mitar mitrovic Foto: M.Mitrović / RAS Srbija

Aerodrom Nikola Tesla Beograd dobitnik je trećeg uzastopnog priznanja "Najbolje iz Srbije" u kategoriji Najbolji korporativni brend među velikim uslužnim preduzećima.

Nagradu "Najbolje iz Srbije 2017" beogradskom aerodromu dodelila je Privredna komora Srbije u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija, a primio ju je Saša Vlaisavljević, v. d. generalnog direktora ovog akcionarskog društva.

- U ime svih zaposlenih zahvaljujem se na prestižnoj nagradi. Aerodrom "Nikola Tesla" svake godine pomera granice, a ove godine očekujemo najuspešniju sezonu u istoriji. U maju smo opslužili skoro pola miliona putnika, odnosno 11 odsto više u odnosu na isti mesec prošle godine, a u prvih pet meseci ove godine 7 odsto više putnika nego u istom periodu prošle godine - kazao je Vlaisavljević.

Foto: M. Jošida / RAS Srbija

Aerodrom "Nikola Tesla" konkurisao je za ovu nagradu na osnovu ostvarenih poslovnih rezultata u prošloj, kao i na osnovu poslovnih rezultata u prethodne četiri godine, navodi se u saopštenju, te dodaje da se priznanja dodeljuju nakon javnog glasanja potrošača, stručne javnosti i poslovnih partnera za najbolje brendove.

U akciji “Najbolje iz Srbije” do sada je učestvovalo više od 1700 brendova.