logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Serbia

ALBANCI PROVOCIRALI NAVIJAČE VOJVODINE! Oglasio se Lalatović posle haosa u Breši i prepričao šta se desilo!

Prijateljski meč između Breše i Vojvodine prekinuta je usled provokacija od strane Albanaca, a posle meča Lalatović je objasnio šta se tačno dogodilo.

Došlo je do situacije u kojoj je neko mogao da bude povrđen. Albanci, njih 3,4 popelo se i pokazalo albansku zastavu, provocirali su naše navijače... - opisao je Lalatović i dodatno pojasnio:

(VIDEO) TENZIJE U BREŠI! Lalatović na udaru Albanaca, brutalne uvrede za igrače Vojvodine i prekid meča pokvarili feštu u Italiji!

Mislim da su oni to namerno uradili da bi naši navijači preskočili ogradu i otišli tamo. Video sam da je tamo stajala grupa od 20 momaka, koja je čekala da naši preskoče... Ko zna šta bi se onda desilo. Hvala Bogu nisu uspeli da preskoče tu visoku ogradu - naveo je mladi trener.

U trenucima kada je prijateljski meč prekinut bilo je 2:1 za Brešu, a jedini gol za Vojvodinu postigao je Ognjen Đuričin.

Themes
ICO