Serbia

ALEKSANDAR VULIN REAGOVAO NA PRETNJE VUČIĆU: Da li treba još uvek objašnjavati ideju ukidanja anonimnosti na društvenim mrežama?

Najstrašnija pretnja predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću upućena je  zbog objave o vakcini protiv koronavirusa, a nju je uputio tviteraš koji se potpisuje kao "Livingman"

Vučić je na Tviteru objavio: 

- Krenuli smo u potragu za vakcinama, da na najbrži mogući način nabavimo najbezbednije vakcine za građane, da prvo umanjimo, a onda i potpuno prekinemo katastrofalne uticaje korone na život ljudi u Srbiji i na našu ekonomiju - piše na Vučićevom profilu.

Na ovo je usledio brutalan komentar u kome je na vulgaran način vređan predsednik uz poruku da će "visiti na banderi". 

foto: Beta

Povodom ovog napada, ministar poliicije Aleksandar Vulin ponovo je podsetio na njegov stav o ukidanju anonimnosti na društvenim mrežama.

"Da li posle rečenice ovog kukavičkog, nepotpisanog otpada treba još uvek da objašnjavam zašto sam za ukidanje anonimnosti na društvenim mrežama?

Vučić je navikao da mu prete i on ne reaguje na mržnju nepotpisanog šljama, ali pravosuđe bi moralo", rekao je ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin reagujući na najnoviju pretnju smrću predsedniku Srbije.

(Kurir.rs)

Football news:

The first player bought for cryptocurrency was ex-forward Castilla Barral
Playing on artificial turf is not football. Koeman before the game with Cornell of the 3rd division
The Premier League voted to introduce two substitutions due to concussions
Klopp on 0:0 with Manchester United: Not a disaster, not ideal. There are a lot of good things in the Liverpool game, but no one cares
Ronald Koeman: I hope Messi's suspension will be reduced. I think there is something to challenge
Arsenal have terminated their contract with Sokratis
Miranchuk will make his debut for Atalanta in the Serie A match against Udinese. He came on as a substitute 9 times