Serbia

Andreana Čekić poručila Ani Korać da BATALI PEVANJE, pa Kija zabiberila: "Pesmama podižu cenu za DRUGE STVARI"

Nakon što je putem Tviter naloga isprozivala učesnice "Zadruge" koje po napuštanju imanja u Šimanovca otpočinju muzičku karijeru, Andreana Čekić se našla oči u oči sa Kijom Kockar, pobednicom prve sezone spomenutog rijalitija.

Andreana Čekić Foto: screenshot
Andreana Čekić

- Nije tačno da sam rekla da učesnice rijalitija ne bi trebalo da snimaju pesme - istakla je u "Amidži šouu" pevačica, na šta se Kija nadovezala rečima:

- To nije tačno!

- Nisam to rekla za sve zadrugarke nego za posebnu vrstu. Smatram da ljudi koji nemaju talenat ne bi trebalo da pevaju, kao što ne bi trebalo da bude doktor onaj ko nije išao u školu za to. Moram da branim svoje kolege od svega onoga što talenat nije. Generalno mi smeta to što svako ko izađe iz "Zadruge" odluči da peva jer nema šta drugo da radi - objasnila je sporni tvit Andreana.

- Čekaj, je l' ona mene proziva sad? - zapitao se takođe prisutan Milan Milošević, voditelj i nekadašnji učesnik rijalitija, koji se nedavno snimio prvu pesmu.

Kija Kockar i Milan Milošević Foto: screenshot
Kija Kockar i Milan Milošević

- Nisam tebe prozivala. Nisi mnogo talentovan, ali si mnogo drag dečko - odgovorila mu je uz osmeh Čekićeva.

- Ona je zapravo htela da kaže da devojke koje snimaju pesme samo podižu sebi cenu za neke druge stvari. Hvala lepo! Doviđenja! - nadovezala se Kockareva.

- Samo bih htela da dodam da time nisam mislila na Kiju jer je ona neko ko ima svoje rezultate i ja to pozdravljam najiskrenije. Mislim da si neko ko pokazuje emocije kroz pesme, a i dalje mislim da Ana Korać ne treba da peva - zaključila je Andreana.

Ana Korać Foto: A. Slavković / RAS Srbija
Ana Korać

Kija je potom dobila pitanje na koju poznatu ličnost se "loži", a ona je dala iskren odgovor. Naime, Kija je rešila da ne pije "čudan napitak" u igrici i priznala da joj se u poslednje dve godine dopadao trener Vojvodine.

- Nenad Lalatović, osoba na koju sam se "ložila", a da on to ne zna, ali evo sada zna. Govorila sam za Bikovića i Bogdanovića, u poslednje dve godine mi je Lalatović zgodan - rekla je Kija u emisiji, pa progovorila o ljubavnom životu i bivšem suprugu.

- Ja sam se razvela pre dve godine, mislim da je vreme da sa tim stanemo. I dalje je aktuelno. Sa moje strane je to davno završeno. Nema teorije da prikažem bilo koga jer bi ga razapeli, pa bi morala da pričam o tome kada raskinemo. Ako bude prikazan javnosti, nosiću dete, prsten na ruci ili ćemo živeti zajedno - kazala je Kockareva.

VIDEO Andreana Čekić – haljina sluti na udaju

Football news:

Nacional is not happy with the appearance of the Ronaldo Academy in sporting. The Academy of the club from Madeira is also named after the Portuguese
Liverpool did not find money for Werner, and then bought Jota for almost the same amount. And there is no contradiction at all
Ole Gunnar Solskjaer: Manchester United need 4-5 games to get going
Roma were awarded a technical defeat in the match against Verona. The club wrongly stated Diawara
Italian sports Minister: we will do everything To make the stadiums open again, from October 8
Morata will receive 7.5 million euros a year in See. He took a pay cut for a move
Liverpool made a request for Dembele's loan in June. The Frenchman decided to stay at Barca