Serbia

DOLE NIKAD BIO SVESTAN KOLIKO JE VREDEO! Miroslav Ilić se POTRESNIM rečima oprostio od kuma Dobrivoja! SUZE SAMO NAVIRU

Na porodičnom groblju u Preljini sahranjen je poznati srpski pevač Dobrivoje Topalović koji je nakon kraće bolesti preminuo u 76. godini života. Od ovog velikana oprostilo se nekoliko stotina ljudi, a govor je držao njegov kum Miroslav Ilić.

NE PROPUSTITE

"Dole nikad nije bio svestan koliko je vredeo. Ostaće upamćen po svojim pesmama ali pre svega po svojoj dobroti, kao i po humoru. Sećaćemo se njegovih genijalnih šala, uvek su se kolege gurale ko će na nastupu biti pored kuma, jer je sa njim uvek bilo smeha i svi su čekali koju će novu šalu izmisliti, a najviše se šalio na svoj račun", rekao je kroz suze Miroslav Ilić, koji je krstio Dobrivojevu ćerku Jelenu i ako su se po svedočenju "slavuja iz Mrčajevaca" njih dvojica kumovima zvali pre tog krštenja.

foto: RINA

Dobrivoje Topalović nekoliko godina vodio je bitku sa karcinomom, a njegova želja je bila da psolednje dane provede upravo u rodnoj Preljini.

foto: RINA

„Topalko i ja smo zajedno ušli u svet muzike, bio sam njegov prvi harmonikaš i čuvam najlepše upsomene. Pre dve godine sam mu rekao – ajde dobri moj Topalko da snimimo još jednu pesmu, na šta mi je on odgovrio da više nema snage. Bio je divan čovek, svi su ga voleli“, rekao je njegov nekadašnji saradnik Dušan Bralović.

Na večni počinak Dobrivoja Topalovića ispratile su brojne kolege, a pored kuma Miroslava Ilića, na poslednji pozdrav u Preljinu došli su Radiša Urošević, Vera Matović, Miša Mijatović, Novica Negovanović i mnogi drugi. Pevač je iza sebe ostavio suprugu Mirjanu, ćerku Jelenu i unuka Radovana.

foto: RINA

Kurir.rs/RINA/D.Č

Football news:

Lampard on 3-0 with Watford: a dry Win at home, three goals scored-Chelsea played very well
Pulisic on 3-0 with Watford: Chelsea needed this win. We are confident that we can get into the top 4
Rebic scored 9 goals for Milan in 11 Serie A matches
Mikel Arteta: getting Arsenal into the Champions League seemed impossible a few weeks ago
Бав Bayern won the gold double in Germany for the 13th time
Neuer provided an assist in the German Cup final with Bayer
Sarri about 4:1 with Torino: Juve had a false sense of security after a couple of goals