Serbia

DRAMA U KANADI: Policija pucala na vozilo osumnjičenog za otmicu, poginuo dečak (1)! Veruje se da je kidnaper otac ubijenog deteta

Još uvek nije potvrđeno da li je dečak stradao od metaka koje je ispalila policija.

"Prerano je da bismo znali iz kojeg je tačno razloga policija pucala na vozilo i što se tačno nakon toga dogodilo", kazala je portparolka policije Monika Hudon, a prenosi Gardijan.

Otac oteo svoje dete?

U četvrtak ujutro policijska postaja u opštini Kavarta Lejksu Ontariju primila je dojavu o mogućem porodičnom nasilju i sumnji da je otac deteta izvršio otmicu.

Lokalni stanovnik je za Global njuz rekao da su mu žena, njen sin i terapeut pokucali na vrata, tražeći sklonište.

"Neki ljudi su došli u kuću i zatražili sklonište. Pričali su nešto o tome da je otac pobegao s detetom", rekao je Tom Decicio.

Policija je ubrzo locirala očevo vozilo. Nakon što su pokušali da ga zaustave, došlo je do sudara između policijskog automobila, kamioneta i još jednog vozila. Tokom tog incidenta kamionet je udario i povredio policajca koji je stajao u blizini policijskog vozila.

U tom trenutku su, prema navodima agencije SIU koja sprovodi istragu, trojica policajaca zapucala prema vozilu. Dete je za vreme pucnjave sedelo na zadnjem sedištu kamioneta.

Upucan i otac

"U kamionetu je bio jednogodišnji dečak. Ranjen je tokom incidenta i proglašen je mrtvim na mestu događaja", priopštila je agencija.

Policijski službenici upucali su i 33-godišnjeg oca deteta pa je on prevezen u bolnicu "u teškom stanju". Policajac kojeg je udario kamionet oporavlja se u bolnici u Torontu.

Na slučaju radi sedam istražitelja, uključujući dva forenzičara i jednog stručnjaka za saobraćajne nesreće, poručili su iz SIU-a.

Kurir.rs/Index.hr

Football news:

Arteta on the departure of FA Cup: Disappointed. Arsenal dominated the second half
Benitez left Dalian. His decision was influenced by the pandemic
The main veteran left Chelsea. For 9 years, Lucas Piazon played for the club three times!
Ronald Koeman: Suarez is a great player, but Barcelona made a decision. I don't like answering questions about him
Fonseca could be sacked if Roma fail to beat Spezia. Allegri and Mazzarri are contenders for the post
Mick McCarthy in charge of Cardiff until the end of the season
Aston Villa buy from Marcel Sanson for 14-15. 5 million pounds