logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Serbia

E OVAKVI RETARDI NAM OTIMAJU KOSOVO! Slovenija je bivša zemlja SSSR, šef britanske diplomatije DŽEREMI HANT ZREO ZA LUDARU!

Gardijan podseća da je Slovenija bila deo bivše Jugoslavije, a Jugoslaviju kao zemlju koja je u vreme Hladnog rata imala složene odnose sa Rusijom i držala kurs nezavisne države.

Podsetimo, London je stao otvoreno na stranu Prištine kad su takse protiv Srbije u pitanju, a ritanci ne žele ni brzo rešenje kosovskog problema, "a naročito ne ovakvo sa razgraničenjem i da oni ne vode glavnu reč".

(VIDEO) DŽIHADISTA NA SRPSKOM OBJASNIO SIRIJCIMA zašto je došao u njihovu zemlju - OVO LEDI KRV U VENAMA!

Razlog tome je i njihova situacija kada je reč o Bregzitu, trude se da eliminišu ili, koliko je moguće, umanje ruski uticaj na ovim prostorima, a povećaju svoj i nametnu se kao velika sila s obzirom na to da izlaze iz EU.

London je tražio i da se pitanje KiM zauvek skine sa dnevnog reda UN, a svim silama je nastojao da progura rezoluciju u SB UN koja bi Srbe označila kao gonacidan narod! 

SRBIJO ZABORAVI EU, TAMO TE NEĆE! Francuska ministarka JASNO NAM STAVILA do znanja da NAS BRISEL NE ŽELI!

Themes
ICO