logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Serbia

Foto-vest: Rupa kod Filozofskog fakulteta “progutala” točak automobila

Udarne rupe na putevima u Nišu jedan su od najvećih komunalnih problema poslednjih godina. Jedna takva nastala je i u Ulici Ćirila i Metodija, kod Filozofskog fakulteta i “progutala” čitav točak jednog automobila, a očevici svedoče da je “pauk” morao da izvlači kola.

Na slici koju su čitaoci poslali Južnim vestima vidi se “pežo” kome je ceo točak propao u ovu rupu. Rupa Rešenje pomoću štapa i kanapa; foto: čitalac

Nakon sat vremena došla je policija na uviđaj i pozvala “pauka” da izvuče vozilo. Ostala je velika rupa na kolovozu koja je delimično popunjena vodom - kaže jedan građanin.

Danas, rupa je obeležena štapom i trakom.

Inače, građani se stalno žale na brojne rupe na putevima koje ne samo da su ruglo, već oštećuju kola i predstavljaju opasnost za putnike i vozače. Trenutno se rekonstruišu brojne ulice u gradu, ali ako je sudeći po ovome što se desilo "pežou", čini se da nove rupe neprestano “niču”.

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO