Serbia

HOROSKOP ZA SUBOTU 24. OKTOBAR: Ovaj znak će imati poteškoće da VERBALNO IZRAZI SVOJA OSEĆANJA, a JARAC će početi da traži novi POSAO!

OVAN

LJUBAV: Bićete pre svega zainteresovani za fizički kontakt sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Bavićete se finansijama. ZDRAVLJE: Skloni ste gljivičnim infekcijama.

BIK
LJUBAV: Imaćete potrebu da verbalno izrazite svoja osećanja. POSAO: Moguće je da ćete biti primorani da radite na crno ili u sivoj zoni. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

BLIZANCI
LJUBAV: Imaćete prilike da komunicirate sa osobom koja vam se dopada. Ako takvu osobu ne poznajete, ovih dana se to može izmeniti. POSAO: Blagi napredak. ZDRAVLJE: Solidno.

Shutterstock

RAK

LJUBAV: Imaćete problema da dobijete sve što želite, zbog čega ćete biti nezadovoljni. POSAO: Nestabilna situacija na planu karijere. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

LAV

LJUBAV: Iskazivaćete svoja osećanja na dramatičan način, što će partneru možda biti neprijatno. POSAO: Moguće su nove prilike za posao. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

DEVICA
LJUBAV: Vaš ljubavni život će se popraviti u smislu većeg broja prilika, ali kvantitet ne obećava kvalitet. POSAO: Puni ste samopouzdanja. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA
LJUBAV: Emotivne rane iz prošlosti će biti aktuelne ovih dana. Najbolje je da više ništa ne potiskujete. POSAO: Moguće je da ćete dobiti posao koji priželjkujete. ZDRAVLJE: Slabije.

Shutterstock

ŠKORPIJA
LJUBAV: Moguće je da će stara ljubav ponovo postati aktuelna. Pripazite na osećanja. POSAO: Problemi u vezi sa nekretninama. ZDRAVLJE: Promenljivog ste zdravlja.

STRELAC
LJUBAV: Imaćete želju da započnete zajednički život sa izabranom osobom. POSAO: Možete očekivati da stvari budu pomalo nestabilne. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC
LJUBAV: Dopašće vam se neko koga ćete upoznati u društvu prijatelja. POSAO: Moguće je da ćete se društveno angažovati ili tražiti nov posao. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VODOLIJA
LJUBAV: Emotivnost i ljubav ne znače i gubitak slobode. Ako to ne shvatite, imaćete problema. POSAO: Uspeh u oblasti finansija i logistike. ZDRAVLJE: Osetljivo.

RIBE
LJUBAV: U ovom periodu imate dosta prilika za ljubav. POSAO: Moguće je da ćete dobiti dobru ponudu za posao ili vam se smeši napredak. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Football news:

Real started with Alaves: stupid hand Nacho and wild pass Courtois-again defeat
20 shells of times of the Second world war found on the basis of the Roma
Zidane Ob 1:2 with Alaves: the Start of the match is the worst for Real Madrid in the season. We lack stability
A clear penalty! Oh, my God. Ramos and Carvajal on the fall of Hazard in the match with Alaves
Ex-referee Andujar Oliver: Marcelo was pulled by the hair, it was necessary to put an 11-meter shot. There was no penalty on Hazard
Favre Pro 1:2 with Cologne: They were sitting in defence and Borussia were in too much of a hurry. There were few chances
Real Madrid conceded after a mistake by Courtois on a pass. Forward Alaves scored in an empty net