Serbia

JA SAM SELJANKA, A TI SI ISKOMPLEKSIRAN! Nastao NEVIĐENI KARAMBOL tokom karaoke obračuna! Bora PONIZIO Sanju, Matora odmah USKOČILA! (VIDEO)

Šoumen i zadrugar Bora Santana bio je sledeći koji se oprobao u ,,Karaoke obračunu". Bora je dobio pesmu od Leksington benda ,,Dobro da nije veće zlo".

ANKETA! KO ZASLUŽUJE POBEDU U KARAOKE OBRAČUNU? Večeras će Informer.rs UŽIVO SAOPŠTITI REZULTATE

TV Pink printscreen

Nakon što je završio sa nastupom, Bora je bio prepušten komentarima stručnom žiriju, a nastao je karambol, kada je Sanja Stanković skrenula Santani pažnju na ponašanje. Svađa je dostigla vrhunac kada se umešala i Jovana Tomić Matora. 

- Ja sam htela da spustim loptu, to Pamela iz Bora, nisi rekao u lepom kontekstu, meni je drago da me upoređuješ sa Pamelom. Ja se ne vređam kada si ti u pitanju! Ti si mene malopre komentarisao dok su trajale reklame, ali očigledno ti mene ne podnosiš, mnogo si ti bitan za poligraf. Tebi sam bitna čim me komentarišeš. Ti si toliko iskompleksiran, ja sam seljanka iz Bora, ali sam bar dobra, ja svoju devojku ne nazivam k*rvom! - odbrusila je Sanja Stanković.

- Ti ne znaš dva padeža da ubodeš! - uzvratio je Bora.

TV Pink printscreen

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Ostalo je još PET DANA DO FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

- Evo direktno se javlja Eminem, samo da vam kažem, ja sam osoba koja je živela tu sa vama, nebitno je kako sam izašla, hoću samo da vam kažem da sam dobila ulogu da vas komentarišem, niti sam iznad vas, a bila sam u vašoj koži! Ja ti nisam kriva što si nervozan, izašlo je već da pljuješ nas! Meni nemoj da plačeš! Što se tiče nastupa, mogao si da budeš bolji! Krivo mi je zbog svega što se dešava sa Milicom, ja sam na tvojoj strani, ali iskreno, posle ovoga, baš me boli uvo. Neću ni da te komentarišem! - odbrusila je Jovana Tomić Matora.

TV Pink printscreen

Kako je izgledalo sve, detaljno pogledajte u nastavku. 

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE

Football news:

Messi bought a penthouse in Milan. It was reported that Inter is Interested in the player
Real advance refund the Youngster of rental Sociedade. Zidane is impressed with his performance
Barys 20 days before the start of the KHL: they do not know where to play, Legionnaires are cut off from the team
Areolaa returned to PSG after a loan spell at Real Madrid
Manchester United can lease Ousmane Dembele for a year with a buyout obligation
The rum is bought by a billionaire from the United States, who was filmed at Nolan in Dunkirk. His son fell in love with Rome while working with Ridley Scott
Hargreaves on Borussia's refusal to let Sancho go: this is a bluff. They are just trying to get more money out of Manchester United