logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Serbia

Jokić: Teška noć, mislio sam da ću da bacim "er-bol" VIDEO

Košarkaš Denvera Nikola Jokić je još jednom doneo pobedu svojoj ekipi košem u poslednjim sekundama.

Photo by Ronald Cortes/Getty Images

Photo by Ronald Cortes/Getty Images

Srpski reprezentativac je pogodio težak šut u finišu produžetka duela sa Minesotom i postavio konačan rezultat - 100:98.

"Bilo je nešto slično planirano, ali ne baš tako. Fintirao sam, hteo sam da krenem ka košu, ali sam izveo poluokret i šutirao. Radio sam na tome", rekao je Jokić.

Konstatovao je i da je imao tešku šutersku noć. "Izgleda kao da mogu samo teške šuteve da ubacim. Kad sam ovo šutirao mislio sam da ću da bacim er-bol, ali je ušla", prokomentarisao je Jokić.

Njegova ekipa je u poslednjoj deonici prokockala prednost od 16 poena i dozvolila protivniku da izbori produžetak.

"Kao da smo izgubili energiju, momentum... Primili smo šuteve, davali smo im slobodna bacanja... Ako vodimo toliko, onda moramo i da završimo meč. Mučili smo se u celoj četvrtoj četvrtini, ali smo dobro skakali. Mislim da su skokovi ključ pobede, samo što moramo da verujemo u to što imamo i da ga ne gubimo tako lako", istakao je Jokić.

Themes
ICO