This article was added by the user Anna. TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

KONZUL BiH PRETI RATOM! Municija u Konjicu i Goraždu, Haubice u Travniku I RPG-ovi u Hadžićima... DA LI JE OVAJ ČOVEK NORMALAN?!

- Sto hiljada Bosanaca s iskustvom rata trenutno živi u Bosni! Municija u Konjicu i Goraždu! Haubice u Travniku! RPG-ovi u Hadžićima! Itd. Uzdaj se u se i u svoje kljuse! Znaju oni da ovo nije šala i da bosanska snaga nije mala maca! Ef. Velic.. Alahu Ekber - navodi se u Atovićevom statusu.

U međuvremenu Atović je status na Tviteru obrisao.

- Sto biljada Bosanaca s iskustvom rata trenutno živi u Bosni - napisao je na svom nalogu.

- Municija u Konjicu i Goraždu! Haubice u Travniku! RPG-ovi u Hadžićima! Itd. Uzdaj se u se i u svoje kljuse! Znaju ovi da ovo nije šala i da bosanska snaga nije mala maca!Ef. Velić… Allahu Ekber - napisao je Atović.


Kasnije, kada se zbog ovakvog stava prvo podigla prašina na društvenim mrežama, a onda i u medijima u Srpskoj, Atović je obrisao svoj Tviter profil na kome je ranije pisalo da je "nadporučnik ARBiH".

Informer/Fotomontaža/Društvene mreže

Atović je konzul BiH od 1. novembra 2012. godine. Na sajtu Islamske zajednice Bošnjaka u Njemačkoj, za koji je dao intervju 2013. godine, piše da je Atović rođen 1976. godine u Sarajevu, da je u periodu od 1992-1994. aktivno učestvovao u odbrani države gdje je zadobio teške tjelesne povrede od kojih se dugo liječio u Njemačkoj, te da je nosilac nekoliko ratnih odlikovanja.