logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Serbia

Ljubav ne zna za granice: Srpski glumac i hrvatska glumica uživaju u emocijama FOTO

Oni su pravi primer dobro poznate krilatice da ljubav ne zna za granice.

Srpski glumac Branislav Trifunović u vezi je sa svojom koleginicom iz Zadra, Tihanom Lazović sa kojom uživa u ljubavi. Tihana je poslednjih nekoliko meseci boravila u Beogradu gde je snimala seriju Tajkun u kojoj glumi i Branislav Trifunović.

Tihana (29) i Bane (41) ne kriju da su u ljubavnoj vezi, a na društvenim mrežama često objavljuju zajedničke fotografije. Njih dvoje zajedno su se pojavili i na premijeri filma Ajvar, u kojem Bane igra glavnu ulogu.

Tihana je nedavno izjavila da joj se sviđa Beograd, kao i da je za glavni grad Srbije vežu posao i obaveze, ali i ljubav.

"Da. Veže me i ljubav, ali ne govorim o privatnom životu za medije", rekla je Tihana koja u seriji Tajkun igra glavnu žensku ulogu. Tihana je inače dobitnica već dve Zlatne arene i nagrade na Berlinskom festivalu za zvezdu u usponu.

Verujemo da će ovaj glumački par tek uživati u ljubavi i zajedničkim trenucima.

Themes
ICO