Serbia

MAGIČNI BEBI PUDER! Ne biste verovali koliko pomaže da vaš IZGLED BUDE PERFEKTAN!

Mnogi od vas ne znaju koje su dobre strane bebi pudera, a u nastavku pročitajte kako da puderom doprinesete svom izgledu. 

Često bebi puder koristite na kosi da smanjite proizvodnju peruti i to daje vašoj kosi svež izgled.

Bebi puder na očima

Puder za bebe se primenjuje na uglovima vaših očiju da izgledaju svetlije. Sve što treba da uradite je da stavite malo pudera na bočnoj strani oka. Pazite da vam prah ne uđe u oči jer će izazvati iritaciju.

Pixabay

Upija znoj

Oni koji su skloni prekomernom znojenju tokom leta treba da koriste bebi puder. On će pomoći da se osećate sveže. Iako se kaže da puder blokira pore, bebi puder to ne radi.

Bebi puder kao šampon

Kada nemate vremena da operete kosu, možete se poslužiti trikovima koje vam omogućava bebi puder. Sve što treba da uradite je da primenite bebi puder na koren vaše kose i nežno očešljate kosu četkom. Puder za bebe ima sposobnost da apsorbuje višak ulja sa kože glave.

Bebi puder - makeup

Bebi puder vam moži pomoći da vaš ruž duže traje. Nanesite tanak sloj pudera na usnama, a zatim stavite sloj karmina. Ponovite postupak. Ovaj beauty trik je jedan od najboljih.

Depilacija

Da li ste ikada primetili da kozmetičari često stavljaju puder na nogama pre nanošenja voska? To je zato što bebi puder apsorbuje vlagu iz kože i zauzvrat pomaže da se ukloni i najtanja dlačica.

Shutterstock

Bebi puder na licu

Bebi puder je najbolji proizvod koji možete da koristite na vašem licu da uklonite višak masnoće. Fokusirajte se na T-zonu.

Za lepše trepavice

Ako imate naviku da primenjujete maskaru, isprobajte ovaj bebi puder trik. Nanesite bebi puder na vaše trepavice štapićem za maskaru i zatim nanesite maskaru. Puder će vašim trepavicama dati puniji izgled.

Football news:

Real Madrid are confident that PSG will demand 150 million euros for Mbappe. Madrid is not ready to pay so much
Arteta on Ozil: It is always sad when such a figure leaves
Alabai will move to Real Madrid in the summer. The contract for 4 years is agreed, the salary is about 11 million euros (Marca)
Stefano Pioli: We will look at the table in April. For Milan, every match is the most important
Zlatan Ibrahimovic: Together with Mandzukic, we will scare the opponents of Milan. He signed a contract
Milan scored 43 points in 18 rounds - the best result since the 2003-04 season. Then the club became the champion
Aubameyang scored a double in a Premier League match for the first time in the season. Parti's first assist for Arsenal