Serbia
An article was changed on the original website An article was changed on the original website An article was changed on the original website An article was changed on the original website An article was changed on the original website An article was changed on the original website An article was changed on the original website An article was changed on the original website

Mali: Nadam se da ću moći savetima da pomognem Radojičiću

Bivši gradonačelnik Beograda i ministar finansija Siniša Mali se oglasio povodom imenovanja Zorana Radojičića za kandidata za prvog čoveka prestonice.

Tanjug / Tanja Valić

Tanjug / Tanja Valić

On je rekao da je “doktor pre svega jedan plemenit i vredan čovek, koji odlično obavlja svoj posao, a pred kojim će, ukoliko bude izabran za gradonačelnika Beograda, biti novi izazovi“.

"Posao gradonačelnika je jako lep, ali nije nimalo lak, međutim, verujem da će se on odlično snaći u toj novoj ulozi", rekao je Mali, nakon sednice Gradskog odbora SNS, na kojoj je Radojičić dobio jednoglasnu podršku.

Mali je istakao da je za gradonačelnika Beograda važno da sluša građane i da im uvek bude na usluzi.

"Ja ću mu, naravno, uvek biti na raspolaganju i nadam se da ću moći da mu pomognem nekim savetima. Želim mu mnogo sreće na novoj dužnosti", rekao je Mali.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da nema nameru nikome da se pravda gde će se kretati pripadnici vojnih jednica.

Foto: Tanjug / Dimitrije Goll

Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić izjavio je da stoji iza svega što je rekao za Dragana Đilasa i Vuka Jeremića.

Foto: Tanjug / Dimitrije Goll

Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić govorio je o najavljenom protestu, ali i komentarisao predlog da Zoran Radojičić bude gradonačelnik Beograda.

Foto: Tanjug / Dimitrije Goll

Beograd -- Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić je pred novinarima govorio o kandidatu za gradonačelnika Beograda, malinarima, opoziciji, Svetskom prvenstvu...

Foto: Tanjug / Rade Prelić

Poslanici Dveri pozvali su članove i simpatizere da se u petak 8. juna tačno u 17 časova pridruže protestu građana širom Srbije protiv poskupljenja goriva.

Beograd -- Politički analitičar Vladimir Goati izjavio da je novi predsednik DS Zoran Lutovac čovek koji očigledno misli na okupljanje, a ne na razjedinjavanje.

Tanjug, Dimitrije Goll

Novi gradonačelnik Beograda biće Zoran Radojičić, odlučeno je na sednici proširenog sastava Gradskog odbora SNS u Beogradu, saznaje B92.net.

FOTO TANJUG / SAVA RADOVANOVIC / bb

Blace -- Predsednik Opštine Blace, Zoran Jozić, podneo ostavku na tu funkciju, a u obrazloženju je naveo da je razlog tome nezadovoljstvo u povereništvu SNS u tom mestu.

Football news:

This is the best Milan in years: superkambekom with Juve (3 goals in 5 minutes!) saved the intrigue in Serie A
Zlatan Ibrahimovic: I am the President, player and coach! If I had been in Milan since the start of the season, we would have taken the scudetto
Sarri on the defeat by Milan: we played first-class football for 60 minutes. Then-turbidity
Pioli on the victory over Juve: Milan became a team. We can play even better
Pioli beat Juventus for the first time as a coach
Vardy has scored 10 goals for Arsenal in Premier League matches. Only Rooney has more
Ronaldo scores or gives an assist in 17 consecutive Serie A matches, where he scored 25 (21+4) points