logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Serbia

MERIDIANBET EKSKLUZIVNO Fudbalski kutak: Močibob i Borota, "farmaceuti", klompe i "intervju" sa Marinjom

Ovaj put, Mile Močibob i Branko Borota javljaju vam se iz Meridian studija. Naravno, sa nametnutim rubrikama i tipovanjem sa čuvenim Kokijem!

Močibob kaže da vas u najnovijoj emisiji očekuje pravi voćni kup novinarstva, a o fudbalskoj šećerlemi nećemo ni da govorimo...

Pravo na Meridian Jutjub kanal i ispratite o kakvim sportskim poslasticama je govorio najbolji komentatorski duo ikada! Jer, smeh je ono što je zagarantovano.

Posle (ne)uspešnih gostovanja u Londonu i Mančesteru, Mile i Borota na karakterističan način analiziraju poslednje rezultate beogradske Crvene zvezde i Partizana iz Beograda.

Već znate šta možete da očekujete – spektakl od maestralnog tandema jer njihove analize su sve samo ne obične i onakve kakve ste već čuli i videli.

Ekskluzivno imate priliku da na Meridianbet Jutjub kanalu vidite i čujete šta su rekli od debaklu Crvene zvezde (0:6) i tragičnom remiju Partizana (2:2) u Hagu. - Šta je mogla Zvezda protiv razigranih "farmaceuta"? Možda tvrđe zatvoriti nazad, možda „parkirati bus“ što ono kažu gradski. Pa i to nije osiguranje da ti neće dati i cener golova, jer "farmaceuti" su takvi. To su aspirindžije - kaže Borota. - Levandovanski za 16 minuta četiri gola dade. Izlazi, ja stojim pored terena i gledam, on onako kao malo pokunjen, hteo je valjda još... Pa kako te, mislim se, kako te nije sramota - nadovezuje se Mile.

A, šta je bilo u Holandiji. Šta bi Meridianbet moćni tandem uradio da je na mestu Sava Miloševića, pa i po cenu da ih gađaju klompama?

Borotino podsećanje na CONMEBOL, Peruance i Kup Libertadores dok je Mile nešto "prezalogajio" pre ekskluzivnog "intervjua" sa Hoseom Marinjom o planovima sa Totenhemom i stanjem u srpskom fudbalu.

Naravno, čeka vas i nova ekskluzivna prognoza u režiji Branka i njegovog Kokija a njihovi tiketi se ne propuštaju. Ne zaboravite da su prošli put pogodili!

Najveći pesnici među fudbalskim znalcima i najveći fudbalski znalci među pesnicima! Ne propustite „Fudbalski kutak“ broj šest, samo na Meridianbet Jutjub kanalu. Foto: Printscreen Youtube

Themes
ICO