Serbia

MILOV PULEN OPET BRILJIRA! Milogorski ministar odbrane POKUŠAVA DA POSVAĐA CRKVU I OPOZICIJU!

Njihova namera je bila, kako kaže, da litijama nateraju koalicionu vlast da povuče ili izmeni Zakon, na šta oni nisu pristali.

- Naravno da mi na to nismo pristali, jer smo hteli da ih izvučemo na teren da oni postanu ono što jesu, pre svega ne, religijska institucija nego politička partija u Crnoj Gori, ili politički pokret, koji okuplja jedan broj opozicionih partija sa pro-srpskim predznakom - kazao je Bošković za RTCG.

CRNA GORA KRIJE DA JE JEDNO OD NAJVEĆIH ŽARIŠTA U EVROPI! Medojević optužio vlasti u CG da LAŽU O RAZMERAMA EPIDEMIJE KORONAVIRUSA!


To se, kako tvrdi crnogorski ministar, ''''na kraju pokazalo potpuno tačnim, kada su odbili poslednju ponudu predsednika i premijera i kazali da će pozvati sve da glasaju protiv DPS-a''''.

Da glasaju "za one političke subjekte koji će njima omogućiti da budu i dalje van zakona, da ne priznaju Crnu Goru, da ne plaćaju poreze državi, da njihovi sveštenici ovde borave nelegalno, bez prijave prebivališta.

To je ono što pokazuje da su oni pre svega politički pokret koji treba Crnu Goru da vrati vekovima unazad, odnosno da pokuša da je u potpunosti veže za Srbiju i da u potpunosti onemogući put Crne Gore ka EU", tvrdi Bošković.

Football news:

Lopetegi about éver Banega: When he plays well, the whole of Seville plays well
Sanchez received 7.5 million pounds from Manchester United for terminating his contract
Javi Martinez is Interesting to Renn. The club will play in the Champions League
Fonseca Pro 0:2 with Sevilla: Roma deserved to lose
Manchester United are ready to sell Lingard. He has scored in the last two matches
Dzeko Pro 0:2 with Sevilla: Roma never got into the game
Sergio Region: Sevilla are determined to win the Europa League. We want to win everything we can