logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Serbia

MINISTAR SINIŠA MALI STALNO U PRIPRAVNOSTI: Vučić kad zove, ne dao bog da se ne javim!

On kaže da mu je telefon pri ruci i kad džogira stazama Ade Ciganlije, te da vrlo svesno i namerno trči sa telefonom i da mu to ne predstavlja problem.

- Uvek ga nosim. Pa stalno mi zvoni telefon. Pogotovo kad predsednik Aleksandar Vučić zove, ne dao bog da se ne javiš na telefon, onda je veliki problem - rekao je ministar u emisiji „Lično, nezvanično“, koja se emituje na Prva TV.

Na pitanje da li predsednik ima razumevanja kad je trening u toku i da li onda razgovor traje kraće, Mali kaže da tada ipak mora da trening ostavi po strani jer je prioritet posao.

- Nema razumevanja i razgovor ne traje kraće. Tada pravim pauzu. On stvarno hoće da se stvari završavaju odmah, što je dobro - podvukao je Mali.

Kurir.rs/ Foto:Zorana Jevtić

Themes
ICO