Serbia

MONIKA IZ "PRIJATELJA" SE VRAĆA! Evo gde ćemo moći da je gledamo!

Legendardni satirični horor serijal Vrisak dobiće i peti film po redu, za koji se još uvek ne zna da li će biti nastavak priče ili pričanje ispočetka.

Do sada smo već znali da će svoju ulogu reprizirati Dejvid Arket, da je Nev Kembel u pregovorima za ulogu, a sada je potvrđeno da će i Kortni Koks novinarku Gejl Veders.

ODBIO JE DA GLUMI VILJUŠKU u filmu ''Lepa sela lepo gore''! Slavna uloga je prvo NUĐENA OVOM GLUMCU - Nije jedini odbio!

Nažalost, jedan član ekipe koji se sigurno neće vratiti je Ves Krejven, tvorac serijala i reditelj prva četiri dela filma, koji je preminuo 2015. u 77. godini. NJega će odmeniti Met Betineli-Olpin i Tajler Giler, reditelji filma Ready or Not. Za scenario su zaduženi Džejms Vanderbilt i Gaj Busik, dok je scenarista prethodnih filmova, Kevin Vilijamson, ovde producent.

Reditelji su izjavili da im je veoma drago što se Kortni Koks vraća ovoj franšizi i kažu da su veliki ljubitelji njenog rada. Mi se nadamo da će dogovor biti postignut i sa Nev Kempbel, a za početak snimanja filma najavljen je kraj ove godine, što znači da premijeru možemo očekivati najverovatnije tokom sledeće godine.

Iako je velika šteta što za kormilom novog filma poznatog serijala neće biti legenda horora Ves Krejven, i što će biti čudno gledati film Vrisak od drugih reditelja, nadamo se da će oni uraditi sve kako treba i opravdati očekivanja.

Football news:

Tottenham are ready to buy Skrinjar for 50 million euros. Inter demands 60
53-year-old Miura - the oldest player in the Japanese championship
Lampard on Havertz's hat-trick: a Great night for Kai. There will be many more like this
Lopetegui to Bayern: Sevilla are filled with desire. Preparing for the match with great hope
Spartak-2 coach Pilipchuk about 1:2 with Alania: sorry for the boys who fall under the arbitrariness of the judges
Havertz scored the 26th (18+8) point in 2020. Only Levandovsky, Messi and Ronaldo have more players in the top 5 leagues
Joau mariou is Interesting to Betis and Galatasaray. Inter are ready to sell the midfielder