logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Serbia

NAKON SVAĐE, PLJUVANJA I ČUPANJA PALO POMIRENJE! Andreana Čekić uhvaćena sa verenikom, a onda otkrila KO JE KOGA TUKAO! (FOTO)

Nakon skandala koji se dogodio tokom turneje u Americi, kada su se pevačica i njen tada još uvek oženjeni verenik opasno posvađali, počele su spekulacije da su se njih dvoje završili svoju ljubavu priču.

Printscreen Pink

 
Ja nisam nasilnik, ja sam samo čovek koji nju voli.

Marko

Milošević je za portal Telegraf JETSET potvrdio da se pomirio da Andreanom, a da li je pomirenje u prijateljskom ili emotivnom smislu, nije želeo da komentariše.

- Mi smo mnogo dobri, da ne možete da verujete, kao što niko ne može da poveruje. To i ona može da potvrdi. Ja nisam nasilnik, ja sam samo čovek koji nju voli. Sve je okej i sve je dobro, ništa nije onako kako izgleda - rekao nam je Marko tada.

Pevačica i njen dečko izašli su držeći se za ruke, sa širokim osmehom na licu, pa sada nema sumnje da su njih dvoje obnovili svoju romansu i da su zaboravili na  incident u Americi o kome su brujali domaći mediji.

ŠTA KADA VAS NEKO "PRAVI LUDIMA"?! Evo kako da postupite u tom slučaju!

Andreana je bila bez trunke šminke sa ogromnim naočarama preko lica, dok je njen dečko na sebi ima sportsku varijantu, trenerke i patike.


Podsećamo, kada su uplovili u ljubavnu romansu, Marko je bio oženen, a pevačica je na svom Instagramu nedavno objavila da se njen dotada oženjeni verenik razveo u oktobru.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Themes
ICO