Serbia

NE DOZVOLITE DA DOŽIVITE NEPRIJATNOST ZBOG PREKOMERNOG ZNOJENJA: Evo koji je najdelotvorniji način da rešite ovaj problem!

Mnogi se bore sa problemom prekomernog znojenja, jer može da utiče na svakodnevne aktivnosti. Osim što može da dovede i do većih problema kao što su gljivične ili bakterijske infekcije, može se odraziti i na društveni život i stvoriti osećaj neprijatnosti i anksioznosti. Dosta njih je isprobalo razne preparate koji samo delimično i kratkotrajno deluju. Sada ne morate više da zapostavljate svoj društveni život, jer na našem tržištu postoji najefikasniji preparat za borbu protiv prekomernog znojenja.

Perspi-Guard® uvezen je iz Engleske, klinički odobren sprej i rešava problem prekomernog znojenja. Osigurava petodnevnu potpunu zaštitu od znojenja i pratećeg neprijatnog mirisa i pruža prijatan osećaj. Ovaj sprej je snažno i delotvorno sredstvo koje pomaže ljudima koji pate i od teškog oblika prekomernog znojenja, a istovremeno je dovoljno blag za normalnu upotrebu.

foto: Promo

Perspi-Guard® je namenjen za upotrebu ispod pazuha, na dlanovima, stopalima, grudima i leđima. Na početku tretmana preporučuje se korišćenje pet večeri za redom radi veće efikasnosti. Koristi se maksimalno tri puta nedeljno kako bi sprečili znojenje i neprijatne mirise. Nanosi se isključivo pred spavanje na suvu i čistu kožu. Prsnite 2-3 puta na željeni deo tela i sačekajte da se osuši. Sledeće jutro poželjno je isprati tretirani deo tela.

Korišćenje dnevnih dezodoransa je dozvoljeno, Perspi-Guard® sprej nije dnevni dezodorans već medicinski antiperspirant protiv prekomernog znojenja (hiperhidroze). Proizvod je u potpunosti laboratorijski testiran, prošao je sve oblike dermatološke kontrole u vidu alergija, reakcija kože na primenjeno sredstvo, uz dodatne testove za efikasno delovanje.

Ovaj fantastični proizvod naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana, po ceni od 2.370 rsd.

Foto: Profimedia

Football news:

Steve McManaman: Real Madrid are an aging team. They need new players if they want to reach their previous heights
ISCO could move to Sevilla in January. Lopetegui is personally Interested
Bilyaletdinov about the Champions League: Loco can leave the group. Unmotivated Bayern can be beaten in the 6th round
Zlatan Ibrahimovic: I Thought about retiring, but I wanted to change the mentality of Milan
Vasco da Gama sports Director: Balotelli will be like Maradona for us
Real Madrid won't buy Mbappe in the summer of 2021 due to the crisis (Le Parisien)
Ibra scores in 39, Buffon drags in 42, Ronaldo has no plans to finish. Is football really getting old?