Serbia

NEDOVIĆ BOLJI OD LUČIĆA: Panatinaikos naneo drugi uzastopni poraz Bajernu

Bio to izuzetno dobar meča za dvojicu srpskih košarkaša Vladimira Lučića i Nemanju Nedovića i upravo je zahvaljujući ovom drugom, uprkos izvanrednoj partiji, ovaj prvi završio meč kao poražen.

Lučić je tokom cele utakmice bio pravi lider Bajerna i sa skorom od 20 poena, šest skokova i jednu asistenciju bio najbolji pojedinac na meču.

Bajern bi se verovatno i vratio na pobednički kolosek da na suprotnoj strani nije za rivala imao Nedovića, koji je ubacio 17 poena (od toga najveći deo u trenucima kada se meč lomio) i Sant-Rosa sa tri manje.

Ova pobeda je izuzetno značajna za Panatinaikos budući da ju je u Evroligi čekao od 22. oktobra i trijumfa nad Fenerbahčeom.

Bajern je posle odličnog starta sezone stigao do drugog uzastopnog poraza, ali je i dalje jedini uz Barselonu, CSKA i Valensiju koji iz uvodnih 11 kola ima sedam pobeda.

Kurir sport

Football news:

Flick on Bayern: Our goal is to stay on top
Goalkeeper Alcoyano has 10 saves in the match with Real Madrid. Most of all in the season among the rivals of Madrid
De Bruyne has a suspected muscle injury. He was replaced in the game against Villa
In Spanish for 70 years there is a phraseology about Alcoyano. It's about an outsider who does not give up until the last
Andrea Pirlo: Criticism is inevitable when you are suddenly appointed Juve coach, but the results will say everything for me
Zidane on relegation from the 3rd League club: It's not a shame, let's not go crazy. Real Madrid wants to win, sometimes it doesn't come out
Real Madrid were eliminated from the Spanish Cup for the fifth time by a team from the 3rd league