Serbia

NENAD JE POZVAO NEMANJU NA 18. ROĐENDAN, a onda su doneli tragičnu odluku!

Umesto da se provesele na osamnastom rođendanu Nenada R. (18) iz Miroča, njegov najbolji drug Nemanja S. (17) koji mu je došao u goste iz Negotin,a poginuo je posle pada sa motorcikla marke "honda" kojim je vozio Nenada.

- Nenad živi u porodici sa ocem , babom i dedom. Tog dana svi su radili na sakupljanju sena. I taman kada se sve završilo trebalo je porodičnoj kući da krene proslava 18. rođendana u najužem krugu zbog pandemije koronavirusa. Momcima su nestale cigarete pa su hteli da se odvezu do grada da ih kupe. Motorcikl u kojem je bio ključ od druga su uzeli bez da su ga obavestili,ne sluteći da bilo šta može da se dogodi. Pošto ih dugo nije bilo Nenadov bratanac je krenuo sa prijateljima da ih traži i na putu nealeko od sela prema Brzoj Palanci naišli su na jeziv prizor. Odmah su pozvali policiju iz Majdanpeka, stigla je i Hitna medicinska pomoć iz Kladova. Nažalost, mladić iz Negotina je preminuo na putu do bolnice, a kako smo čuli Nenada su iz Kladova sa povredom kičme uputili u Niški klinički centar. Od njegovih smo čuli da je za sada dobro, povrede nisu toliko opasne, može da govori ali se ničega ne seća - kažu nadležni iz Mesne zajednice Miroč.

JOŠ JEDNA TRAGEDIJA NA SRPSKIM PUTEVIMA! Pešaka udario kamion, čovek stradao na licu mesta

Inače, Nenadova majka koja ne živi u istom domaćinstvu sa njim, došla je da mu donese poklon za rođendan i nije ga zatekla u kući. Nesrećna žena kada je čula šta se dogodilo odmah se uputila u Kladovo. Da je bilo sreće da je možda došla koji minut ranije, možda se ova velika nesreća ne bi ni dogodila, nagađanja su meštana sela Miroč.

Uviđajem je utvrđeno da je motorciklom upravljalo nastradali Nemanja S. (17) iz Negotina, a nakon obavljene obdukcije tela i rezultata uzetih briseva i veštačenja DNK, po nalogu Višeg javnog tužioca, okončanjem istrage biće poznat tačan uzrok nesreće.

Football news:

Coach Of Brentford: We went from a mid-level team to the third team of the season. This is an incredible achievement
Burnley are not going to sell Tarkowski for less than 50 million pounds
Lester wants to rent Trincou at Barca with the obligation of ransom for 50 million pounds
Scott Parker: Fulham have a lot to progress. And I am happy about it
Manchester United are threatening to pull out of negotiations for Sancho if Borussia do not reduce the price from 120 million euros
Cesc about Casillas: You are a mirror to look into
Lone mascots are another symbol of the year