Serbia

NIKAD SE NE ZNA KAD MOGU DA NAPRAVE GLUPOST! Goca Božinovska bez dlake o Bojani Rodić, sinu Mirku i budućim PRIJATELJIMA

Pevačica Goca Božinovska je istakla da je tokom izolacije bila posvećena kućnim poslovima, a najveću pažnju je poklanjala deci Zorani i Mirku, koje ima iz braka sa ubijenim kik-bokserom Zoranom Šijanom, a koja žive sa njom u porodičnoj kući u Surčinu.

- U karantinu sam isključivo bila domaćica i sama sam brinula o kompletnoj kući. Znate koliko tu ima posla jer kuća nije mala. Spremala sam hranu koju vole deca i uživala da im ugodim. Jelena ima svoj stan, ali voli i ona da dođe kući - rekla je Božinovska.

Iako je u startu pokušavala da od medija sakrije da je njen sin Mirko u vezi sa Bojanom Rodić, sada kada je uvidela da njihova veza nije samo kratka avantura Goca priznaje da je zadovoljna izborom svog sina.

- Bojana je prelepa, kao i njene sestre. Nisam je još upoznala, ali sam videla njene slike i snimke. Još važnije je što je odrasla u velikoj porodici i što je naučena na normalne stvari, kao i da radi. Sviđaju mi se i njeni roditelji, onoliko koliko sam videla. Jedva čekam i da je uživo upoznam. Ako Mirkova i Bojanina veza bude trajala, valjda ću i njene roditelje upoznati, rado bih ih ugostila na ručku - ispričala je Goca.

Pevačica kaže da se Mirko smirio i da više ne pravi nestašluke kao u tinejdžerskim danim, ali kao i veliki broj roditelja kaže da i dalje brine.

- Znaš šta, nikad se ne zna kad deca mogu da polude i ne daj Bože, naprave neku glupost. Što se tiče Mirka, on nema po kome da bude loš čovek i to je meni najbitnije. Mirko se mnogo smirio, ali i dalje voli da izlazi. Svoj je čovek i zarađuje za sebe sam, već pet godina od mene nije uzeo dinar. Nešto privatno radi - rekla je Goca ne želeći da otkrije o kakvim poslovima je reč.

foto: Damir Dervišagić, Instagram Printscreen

kurir.rs/s.telegraf

Football news:

Giggs on Bruno Fernandes: he inspired Manchester United. It is Interesting to follow it, it makes partners better
Jan Pro 1-0 with Hertha: they didn't have any special moments. Important victory
Ole Gunnar Solskjaer: I hope Manchester United can play the same way as before the break
Coach Bayer BOS Pro 2:4 with Bayern: We made a lot of mistakes, played against a top team
Rivaldo about Lautaro in Barca: it would Seem that the player for 100 million will go out at the start. But the first option – Suarez
Gerard Houllier: Liverpool will not just win the Premier League, they will do it effectively. Trophies are in his DNA
A schoolboy from Bayer scored Bayern's youngest Bundesliga goal. The guy is 17 years and 42 days old