zoi i nataša bekvalac 180719 RAS foto zoran ilic 00096 Foto: Z. Ilić / RAS Srbija

Sve popularnija mlada pevačica Zoi pre dva dana je stigla u Crnu Goru, a odmah se našla sa tetkom Natašom Bekvalac u jednom restoranu kako bi nazdravile uspehu.

U porodici Bekvalac poslednjih nekoliko dana ima dosta razloga za slavlje. Mlada pevačica Zoi objavila je prvu pesmu “Eto” koja je doživela veliki uspeh, a fanovi je uveliko prepoznaju na ulici. Sa druge strane, njena tetka Nataša je ponosna na to kako singl “Dođi mami” prolazi kod publike, pa je ovo bio dovoljan razlog da se pevačice nađu i nazdrave.

- Nataša je već neko vreme u Crnoj Gori, a pre nekoliko dana joj se pridružila sestričina Zoi. Čim je Zoi stigla njih dve su iz sobe izašle do jednog restoranu i naručile šampanjac. Bile su veoma raspoložene i vesele, a nekoliko puta su nazdravile za uspehe koje su postigle u poslednje vreme - kaže nam izvor blizak pevačicama, a ovo potvrđuju i naše paparaco fotografije.

Foto: Z. Ilić / RAS Srbija

Mladu Zoi uveliko porede sa Rijanom, a zanimljivo je da je potpuno odstupila od svog imidža. Naime, ona je sa tetkom prošetala u dugoj cvetnoj haljini, a mnogi su komentarisali i da joj ovo odlično stoji i da potpuno može da eksperimentiše sa modom.

Sestre Bekvalac su velika podrška jedna drugoj u šta je javnost imala nekolik puta priliku da se uveri, te ne iznenađuje što je Nataša veliki savetnik ćerki svoje starije sestre Dragane. I sama Zoi je u nekoliko navrata spomenula da su joj svi dali veliku podršku.

Foto: Z. Ilić / RAS Srbija

- Dale su mi maksimalnu moguću podršku i dosta saveta. Ali sve se svodi na to da budem svoja. I, eto, bivam - rekla je jednom prilikom Zoi, a na pitanje da li će biti veća zvezda od Nataše, rekla je:

- Ne razmišljam o tome. Za svakog ima mesta. Ne postoji rivalitet među nama. Uostalom, sve one su plave, a ja sam odabrala da budem crna ovca u porodici - nasmejala je tada sve mlada pevačica i dodala da joj ne smeta što je povezuju sa tetkom.

- Sada nas porede jer sam ja nova i nemam ništa iza sebe, ali nas dve kada stanemo jedna pored druge smo potpuno dva različita sveta. Nema tu šta da se poredi. Uostalom, zašto bi mi smetalo? Tetka mi je i volim je.

Foto: Z. Ilić / RAS Srbija

Zoi: Ne planiram duet sa Natašom

U poslednje vreme često dolazi do poređenja među mladima pevačicama, a mlada Zoi je otkrila da ne vidi rivale u koleginicama. Na pomen kolaboracije sa Anastasijom ili pak tetkom Natašom Bekvalac, Zoi ima odričan odgovor.

- Zasad nemam u planu duet sa Natašom ili sa Anastasijom jer prvo želim da se ja sama izgradim kao umetnik. Sarađivala bih sa mnogim pevačima, ali smatram da je još rano za to. Jednog dana bih snimila nešto sa Angelinom, Anastasijom, Elenom ili Senidom, ali zamišljam sad situaciju u kojoj bi trebalo da pevam sa Senidom i mislim da bih se osećala ugroženo jer je u pitanju jedna tako moćna i jaka žena. Bilo bi to previše ambiciozno sa moje strane - izjavila je nedavno pevačica.

Zoi je nedavno rekla kako nikad ne bi bila na mestu Anastasije Ražnatović, a više o tome pronaći ćete OVDE.