Serbia

POBEDIĆU! SJAJAN MUZIČKI SPOT NAŠE RUKOMETAŠICE KRISTINE LIŠČEVIĆ: Uradlia tekst i muziku, sad kreće po TRIJUMFE NA EP (VIDEO)

U glavnoj ulozi srpska rukometašica, naša reprezentativka koja u petak startuje na EP duelom sa Holandijom, Kristina Liščević. Autor je teksta i muzike, otpevala je i odigrala sve što je trebalo... Plan je bio da je pozovemo u sklopu najave Evropskog prvenstva, a dobili smo dve podjedanko velike priče. Pa krenusmo od muzike.

foto: Privatna Arhiva

- Tačno je uradila sam muziku i tekst, pesma je snimljena još pre korone, ali je video rađen u vreme pripremnog perioda u trenucma kada smo imali slobodne dane, a nije ih bilo mnogo. Poslužio je i kao fantastičan tim bilding omogućio nam lepe trenutke i zbližavanje sa novim devojkama iz tima - kaže nam Kristina, pa dodaje:

- Sve je počelo zahvaljujući Mireji Gonzales, koja ima ciljeve i pored rukometa, pa joj je ovo recimo neka uvertira i praksa. Obećala je spot ako ikad uspem da napravim svoju pesmu i svoju muziku. Na kraju je sve ispunila na veoma kvalitetan i profesionalan način.

Ne zaboravlja popularna Kiki ni ostale zaslužne za celu priču.

foto: Privatna Arhiva

- Ništa ne bi bilo toliko dobro da nismo imali momke iz Lee music studija koji su sve zamišljeno fantastično odsvirali, prihvatili sve naše ideje i radili na tome. Ne mogu da preskočim ni devojke iz kluba koje su bile tu za igru i glumu, oduševljena sam njihovim strpljenjem i voljom da pomognu, baš kao i trener i rukometni prijatelji. Sve u svemu prezadovoljni smo rezultatima i reakcijama.

Zanima nas naravno ima li simbolike u nazivu pesme "Pobediću" (I'm gonna win), a posebno kada je reč o predstojećem Evropskom prvenstvu, te kako je koronavirus uticao na stanje rukometašica.

- Poenta je da svako ko sluša pesmu dobije motiv da nastavi da se bori za pobedu u svakom smsilu. Istina je da se trenutno najvieš sluša u sportskom svetu, ali se nadamo da ćemo biti slušani i šire. A reprezentacija? Srbija ima fantastičan kvalitet, dobro se poznajemo i radimo na svakom detalju. Nadamo se što većem broju bodova u grupi kako bi nam bilo lakše u daljem takmičenju. Na prošlom prvenstvu nam je malo falilo, na ovom želimo korak napred! A korona, to je poslednja tema kod nas. Gledamo da što više budemo fokusirani na trening, taktiku i prvenstvo. Nigde nismo izlazile van fudbalskog centra, igrale smo između sebe, tako da je rizik bio minimalan. Sve devojke se dobro osećaju!

foto: EPA/FRANCK ROBICHON

Slične su želje i kada se radi o klupskom rukometu. Kristina igra za rumunski Ramniku Valcea.

foto: Privatna Arhiva

- Krenulo je teško, ali najvažnije utakmice nas čekaju po povratku iz reprezentacija. Nadam se da će sve devojke doći zdrave kako bi bile u mogućnosti da ostvarimo drugi krug u Ligi šampiona.

Football news:

Gasperini about the Beginning of: He has good technique, but Atalanta needs sharpness in attack. I am sure he will give it to us
The first player bought for cryptocurrency was ex-forward Castilla Barral
Playing on artificial turf is not football. Koeman before the game with Cornell of the 3rd division
The Premier League voted to introduce two substitutions due to concussions
Klopp on 0:0 with Manchester United: Not a disaster, not ideal. There are a lot of good things in the Liverpool game, but no one cares
Ronald Koeman: I hope Messi's suspension will be reduced. I think there is something to challenge
Arsenal have terminated their contract with Sokratis