Serbia

PROMENIO PLOČU! Italijan napadao Novaka, sad ga diže u nebesa, OPLEO po Rodžeru i Rafi!

Fracuz smatra da je Savet igrača izuzetno napredovao s Đokovićem na čelu. Za razliku od Federera koji je bio prvi čovek od 2004. do 20104.godine. Simon smatra da je Novak dovoljno učinio da sačuva interese igrača.

Na pitanje po čemu se razlike Đoković od Fedrera Simon je rekao:

NOVAK OPET PRETI RODŽERU! Sve je POZNATO, evo kada bi Đoković mogao da SRUŠI Federera! Potera se uskoro nastavlja....

A NEKADA STE MOGLI DA IGRATE SAMO PRED RODITELJIMA? Britanka opasno udarila na Noleta, Rafu i Rodžera!

- Bolje razume situaciju nižerangiranih igrača. Razumeo je da teniseri nemaju nikakvog predstavnika na Turu. Pokušava da nađe načine da to napravi. Toliko je jednostavno. ATP ne pregovara zbog nas, već radi sopstvenih potreba (menadžment još sebi nije smanjio plate dok igrači još čekaju novac osvojen u prvoj rundi Indijan Velsa -  bio je više nego direktan Simon.

Ubaldo Skangata, italijanski novinar, takođe smatra da je samo Novak Đoković nešto želeo da uradi za ostale igrače tokom koronavirus, dok su ostali ćutali.

- Slažem se s onim što je Žil Simon rekao. Istina je, Novak je šampion i vrlo lako je mogao da ignoriše probleme igrača koji manje zarađuju, kao i situacija unutar ATP-a. Mnogi igrači koji su bili prvi na svetu, čak i među deset najboljih su brinuli samo o sebi. Nije ih bilo briga za ostale igrače. Federer se posle operacije oprostio od ove sezone, Nadal  ništa nije rekao o potezu Rolan Garosa da se pomeri za septembar, Vavrinku nisam čuo, Fabio igra tenis sa Flavijom, Momfis ništa, Tim je igrao gde god su mu ponudili....Ukratko, tokom koronavirusa mnogi ništa nisu rekli ili su to bile trivijalne, populističke i demagoške izjave.  Bez zauzimanja jasnog stava u situacijama koje mogu da naškode određenim interesima ili se nađu u središtu polemike – kazao je Italijan i dodao da jedino Srbin nije bio takav.

- Đoković, ne samo što je pomagao našoj zemlji Italiji i svojoj Srbiji, nego je bio na čelu. Izložio je sebe kada mnogi vrhunski igrači nisu. U tom slučaju imate više šansi da pogrešite, a oni koji ćute i kriju se nikada nisu krivi.

Bonus video

Football news:

Barcelona cannot agree with Ter Stegen on a new contract. The goalkeeper wants to stay
We found out how the fascinating logo of Iceland appeared: Game of thrones has nothing to do with it, the source of audacity is the success of the national team
Ronaldo-Casillas: Proud that we shared great moments
Bayern want to sell Boateng in the summer. The club has no offers yet
Solskjaer on the Europa League: a Trophy would be a big step forward for Manchester United. We want to win something
Juve have contacted Zidane, Pochettino, Inzaghi, Spalletti and Gasperini about working at the club. The Real Madrid coach refused
Coach Of Brentford: We went from a mid-level team to the third team of the season. This is an incredible achievement