logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Serbia

SA OVAKVIM PROCENTIMA NE MOŽE DA SE POBEDI: Milojević: Morali smo da odigramo sa više energije i da izgledamo bolje!

"Prvo bih čestitao Mornaru na zasluženoj pobedi. Vrlo brzo su, u principu, rešili ovu utakmicu, odigrali su prvu četvrtinu kako treba i posle su održavali tih dvadesetak razlike. Mi smo u par navrata prišli na desetak koševa, ali nismo uspeli da spustimo razliku ispod deset poena", rekao je Milojević nakon meča.

"S ovim šutem koji smo večeras imali, a šutirali smo trojke 25/3, dakle, 12 odsto, Mornar ne može da se pobedi. Realno, Mornar je mnogo kvalitetniji od nas i nije ovo utakmica na kojoj bismo tražili bodove za opstanak. Medjutim, morali smo da odigramo sa više energije i da izgledamo bolje, da podižemo formu za utakmice koje će nam biti 'biti ili ne biti' za opstanak u ligi", rekao je Milojević.

foto: Mornar/Media Pro

Trener Mornara Mihailo Pavićević rekao je da je njegova ekipa odigrala dobru, zrelu i pametnu utakmicu.

"Jedino smo imali problema sa njihovim ofanzivnim skokom, ali odbrana je sveukupno bila na željenom nivou. Iz takve odbrane dolazili smo do lakih poena iz ; otvorenih šuteva i prodora", rekao je Pavićević.

On je naveo da je atmosfera u ekipi i čitavom klubu posle četiri uzastopne pobede u ABA ligi i Ligi šampiona veoma dobra.

."Uspon forme je evidentan. Teret ove pobede gotovo svi su podjednako izneli na svojim plećima, minutaža je bila približna. Ali, svi smo svesni da možemo mnogo bolje i verujem da ćemo u narednim mečevima biti još bolji", kazao je trener Mornara.

Beta

Themes
ICO