Serbia

SKANDAL NA SNIMANJU SPOTA! Luna vrištala i plakala - dođe mi da se UBIJEM! Napustila studio - evo šta je bio UZROK njene DRAME

Luna Đogani je navodno napravila skandal na snimanju svog novog spota za pesmu "U ljubavi luda", jer nije bila zadovoljna kako izgleda, te je navodno dramila kako zbog svojih akni, bubuljica, tako i zbog viška kilograma, koje je nagomilala nakon pobede u "Zadruzi 2".

- Luna je nedeljama pre snimanja spota bila nervozna, jer je primetila da se akne na njenom licu vraćaju, i da joj lice izgleda gore nego ikad. Iz straha da joj se koža neće smiriti do snimanja spota, uradila je nekoliko tretmana u privatnoj klinici. To je bilo kratkoročno jer se na dan snimanja probudila sa velikim crvenilom i ogromnim upalama na licu. Iako je bila vidno uznemirena, Marko i Anabela seu je ubedili da zbog toga ne odlaže snimanje, pa je zato i došla neraspoložena - kaže izvor i dodaje da se tek istresirala, kada je pogledala prvi deo sirovog materijala sa snimanja.

UDARIO DALILU U GLAVU - šok u Zadruzi, sručila se i počela da PLAČE! Dejan trči za njom i URLA! Nastao HAOS (VIDEO)

TERA SUZE NA OČI: Sloba izbacio novu pesmu, posvetio je BIVŠOJ - Kiji ili Luni?! U spotu je NEPREPOZNATLJIV (VIDEO)

- Umesto pozitivne reakcije, Luni su se oči napunile suzama, na opšti šok svih, koji su se zadesili u prostoriji. U sledećem trenutku se rasplakala i izletela napolje - priča izvor i dodaje da se čulo čak unutra koliko je jecala napolju.

- Marko je bezuspešno pokušavao da je smiri, ali mu nije išlo od ruke jer je ona urlala i vređala sebe: "Ličim na čudovište, vidiš li? Odvratna sam sebi, kako nekom drugom mogu da budem lepa? Dođe mi sad da se ubijem! Neću da snimam spot, hoću da idem u stan, da se zatvorim i budem ružna u svoja četiri zida" - tvrdi izvor, koji je sa ostalim saradnicima ubeđivao Đoganijevu da ne odustane od snimanja spota.

ZA PAR SATI: U Zadrugu ulaze NJIH DVOJE - obećavaju pravo LUDILO! Zadrugari će slaviti kad ih vide! (FOTO)

TUČA U ZADRUZI, ODMAH GA IZVELI! Obezbeđenje moralo da reaguje - fizički obračun i ŠUTIRANJE, haos (VIDEO)

- U prvi mah nismo znali šta da radimo i pustili smo Marka da pokuša da je smiri. Pošto jecanje i urlikanje nije prestalo, šminkerka i nekoliko ljudi su je ubedili da njen problem nije toliki, koliko joj se čini i da sve može da se sredi montažom i filterima, i da nije u redu da odustaje, i da se ponaša kao dete, jer je tek počela da gradi svoju karijeru. Tako je uspela da se vrati i sve je posle bilo kako treba, spot je izašao i skoro se uopšte ne vidi nikakav problem na njenom licu. Ona će debelo morati da radi na svom pouzdanju - završio je izvor za VIP.

youtube printscreen/ IDJVideos.TV

Najnovije vesti o "Zadruzi" pročitajte ovde.