logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Serbia

ŠKOLA POČINJE 2. SEPTEMBRA! JESENJI RASPUST KRAĆI ZA JEDAN DAN! U prvom polugodištu 101 nastavni dan

Prvo polugodište za osnovce i srednjoškolce počinje 2. septembra, a završava se 31. januara 2020. godine. U ovompolugodištu učenici će imati 101 nastavni dan.

Kada je reč o jesenjem raspustu, đaci su ostali uskraćeni za jedan dan, pa će se u novembru, umesto četiri dana kao dosad, odmarati tri. Oni će predah napraviti za dane vikenda, 9. i 10. novembra, i u ponedeljak, 11. novembra, kada se obeležava državni praznik Dan primirja u Prvom svetskom ratu.

Zimski raspust ponovo će imati dva dela, prvi deo će početi 28. decembra i trajaće do 7. januara, dok će drugi deo raspusta trajati od 3. do 18. februara.

ŠKOLARCI U KLUPAMA OD 3. SEPTEMBRA: U narednoj godini četiri raspusta, osim u Vojvodini

Učenici osnovnih škola će na prolećnom raspustu biti od 13. do 20. aprila, a srednjoškolci od 15. do 20. aprila.

Drugo polugodište traje od 18. februara do 2. juna za maturante, a do 16. juna za ostale učenike. Srednjoškolci se raspuštaju 19. juna, a maturanti će se raspustiti između 22. i 29. maja.

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO