logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Serbia

SKRATILA JE KOSU I NIŠTA NIJE KAO PRE?! Ljudi u ŠOKU jer je Blejk Lajvli objavila sliku bez svog ZAŠTITNOG ZNAKA

Blejk Lajvli šokirala je fanove kada je objavila fotografiju s novom frizurom. Nakon ove promene ona uopšte ne liči na sebe. Slavnoj glumici duga plava kosa bila je zaštitni znak, ali sada morala drastično da promeni izgled zbog uloge u filmu „The Rhythm Section“.

Ona se na društvenim mrežama pohvalila da sada ima bob frizuru, a njeni fanovi se nadaju da Blejk ipak nosi periku i da svoju kosu nije šišala, niti menjala joj boju. Inače, u novom filmu Blejk glumi Stefani Patrik, ženu koja želi da se osveti onima koji su namestili avionsku nesreću u kojoj je poginula njena porodica. U ovom ostvarenju glume i Džud Lou i Maks Kasela.

Ovaj film je za Blejk Lajvli povratnički, jer je pauzirala zbog trudnoće i rođenja treće ćerke u avgustu prošle godine. Ona s kolegom Rajanom Rejnoldsom ima još dve starije ćerke, Džejms (4) i Inez (2).

Kurir / J. S.

Foto: Profimedia, Društvene Mreže

Themes
ICO