logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Serbia

Специјални суд позвао још неколико чланова ОВК на саслушање

ПРИШТИНА - Бивши чланови такозване Ослободилачке војске Косова Реџеп Сељими, Хаљил Царадаку, Дурмиш Гаши и Жавит Ељшани добили су позиве за саслушање о злочинима ОВК пред Специјалним тужилаштвом у Хагу.

Они су преко друштвених мрежа објавили да су добили позив, преносе приштински медији.

Сељими је на друштвеним мрежама написао да је добио позив Специјалног суда и да ће се као осумњичени појавити пред судом у Холандији наредне недеље ради саслушања.

Приштинска Коха објавила је да су претходних дана позив Специјалног суда добили и Кадри Весељи, Рамиз Љадровци, Сељим Краснићи, халил Чардаку и Дурмиш Гаши.

Чардаку је на фејсбуку написао да ће се пред судом појавити 11. децембра у својству окривљеног, као и Дурмиш Гаши, док је Ељшани објавио да ће се пред судом појавити као сведок, преноси Танјуг.

Themes
ICO