Serbia

"ŠTA JE BILO, GDE TI JE MASKA?" Boranin napadnut jer nije imao zaštitu na licu, nepoznati mladić ga UDARIO I POBEGAO (FOTO)

Da nepredviđene situacije mogu da se dese skoro pa svakodnevno svima je poznato ali da vas neko napadne bez ikakvog razloga, pritom i udari u glavu, dok mirno šetate parkom, to niko od nas ne očekuje.

Upravo to se dogodilo u centru Bora, u tzv park muzeju. Boranin V. S. (64) dok je šetao psa ni slutio nije da će ga neko napasti.

Napadnuti čovek je zadobio ogrebotine Foto: privatna arhiva / RAS Srbija
Napadnuti čovek je zadobio ogrebotine

- Izašao sam na kratko samo da prošetam psa. Tu uvek izađemo jer nam je blizu mesta stanovanja. Dok smo šetali ugledao sam kako čovek žuri pravo prema meni. Na trenutak sam zastao, misleći da mi se možda učinilo, kada se on stvorio ispred mene unoseći mi se u lice. Počeo je da viče "šta je bilo, a, šta je, gde ti je maska, gde je maska" - priča V. S.

Zbunjeni čovek počeo je da se izvinjava, a napadač je onda krenuo još besnije da reaguje.

- Izvadio je neki papiric iz džepa, nalik na autobusku kartu, i vikao kako je on ovlašćeno lice i da proverava ko nosi masku napolju. Izvinio sam se i objasnio mu da nisam stavio masku preko lica jer sam napolju izašao na kratko da prošetam psa. Rekao sam da odmah idem kući - priča naš sagovornik.

U tom trenutku je razbesneli napadač uhvatio čoveka za ruku i počeo da ga vuče.

- Počeo je da me vuče, imam ogrebotine po ruci a onda i izvadio mobilni iz džepa. Pričao je kao da neki njegov kolega dođi u park. Vukao me je bez prestanka. Molio sam ga da me pusti, a onda sam se nekako otrgao i pošao sam ka kući, kada me je udario pesnicom u potiljak - kaže V. S.

Istog trenutka kada mu je zadao udarac s leđa u predelu glave, napadač je počeo da beži.

- Srećom nemam ozbiljnije povrede osim što me je izgrebao po ruci. Uplašio sam se, pa nisam odmah zvao policiju, ali sam nešto kasnije prijavio slučaj. Ja inače vodim računa, poštujem sve mere vezane za situaciju sa korona virusom, radi svoje sigurnosti a i mojih ukućana. Ovo je bio izlazak napolje na 10 minuta, u delu gde nema gužve, ni puno ljudi i nikad mi ne bi palo na pamet da ću ovako nešto da doživim - rekao je V. S.

Kako nam je kazao, napadač je imao iscepane farmerice i teksas jaknu, smeđu kosu i bio je neobrijan, star oko 30 godina.

Football news:

Klopp on the Premier League calendar: No matter what I say, it won't help. Waste of time
Barcelona paid tribute to Maradona with a minute of silence before training
Benzema does not train in the General group and works indvidiualno
Did you see the shape you wanted to draw? Victory twice tried to support Dzyuba with graphics in the sky, the first attempt was forbidden by the dispatcher
Aspilicueta on the match against Tottenham: Chelsea always want to be the no 1 club in London
Tebas on Messi: I Want to see Leo in La Liga as well as Mourinho, Pep, Klopp, Ronaldo
Farewell to Maradona in Argentina: there were only relatives, buried next to their parents