logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Serbia

TRAŽIO DA GA OSLOBODE JER JE ODSLUŽIO DOŽIVOTNU ROBIJU! Bizaran slučaj robijaša iz Ajove! (VIDEO)

Šezdesetšestogodišnji Bendžamin Šrajber osuđen je na bezuslovnu doživotnu robiju u saveznoj državi Ajova nakon što je nasmrt prebio čoveka 1996. godine.

Printscreen You Tube

 

On je tvrdio da je odslužio doživotnu robiju jer mu je pre četiri godine, za vreme operacije, srce stalo, ali je kasnije vraćen u život.

Sudije su odbacile Šrajberove zahtev uz obrazloženje da, iako je originalan, nije dovoljno ubedljiv.

ŠTA KADA VAS NEKO "PRAVI LUDIMA"?! Evo kako da postupite u tom slučaju!

Objasnile su i da je malo verovatno da je bio mrtav, pošto je potpisao medicinska dokumenta i potvrde kada se oporavio.

Šrajber je 2015. dobio sepsu, a prethodno mu je krenuo kamen u bubregu. Lekari u bolnici morali su da ga oživljavaju, ali se on potpuno oporavio i vratio u zatvor.

Zatvorenik je u žalbi naveo da su ga lekari oživeli protiv njegove volje i da je njegova kratka smrt značila da je, tehnički gledano, odslužio kaznu.

Ipak, u zaključku sudskog obrazloženja o odbijanju žalbe ističe se da je Šrajberova kazna gotova tek onda kada mrtvozornik proglasi smrt.

POGLEDAJTE VIDEO:

Themes
ICO