logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Serbia

U SAMO PAR KORAKA PROVERITE NIVO ALKOHOLA U KRVI NA VREME: Ovo je najbrži, najpraktičniji i najefikasniji način!

Iz dana u dan saznajemo da se nesreće na putu samo nižu sa, nažalost, previše kobnih ishoda. Ljudi sedaju za volan ubeđeni kako su dovoljno prisebni, kako nisu pod tolikim uticajem alkohola i ne shvataju da je i jedna čaša bilo kog alkoholnog pića apsolutno dovoljan razlog da za volan NE sedaju. Svaka osoba koja se može naći u situaciji da je ubeđuju da sedne u vozilo kojim upravlja osoba koja je popila bi trebalo kod sebe da ima aparat za merenje promila alkohola u krvi, kako bi sebi, drugima i posebno toj osobi dokazala kako treba preskočiti vožnju i vratiti se kući nekom drugom alternativom.

foto: Promo

Digitalni alkotester sa satom za testiranje meri nivo alkohola u dahu. Uređaj pokazuje i upozorava korisnika da li jeste, ili nije pod uticajem alkohola i zvučnim signalom, a meri vrednosti do 1.9 promila alkohola. Sa već 0,2 dcl (npr.jedna čaša vina) alkohola u krvi dolazi do smanjivanja koncentracije tokom vožnje!

foto: Promo

Digitalni alkotester je vrlo lak za korišćenje i može se koristiti 15ak minuta nakon konzumacije alkohola. Sačekate dok se uređaj ne stavi u stanje pripravnosti, oko desetak sekundi, a potom lagano dunete u njega ka vrhu i za koji sekund imaćete stanje alkohola u telu. Njegove dimenzije su 100 x 37 x 17mm, tako da je vrlo lagan i praktičan za nošenje.

Možete ga naći OVDE po akcijskoj ceni od samo 1.999 RSD ili pozivom na broj 011/442-0502 svakim radnim danom.

Sprečite katastrofu, produžite nečiji život!

*Još praktičnih proizvoda možete videti OVDE.

Promo tekst

Themes
ICO