logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Serbia

UŠLA JE U PAROVE KAO GOSPOĐA, A ONDA I ONA PODIVLJALA: Ovakvo izdanje Lepe Lukić NEVIĐENO na našim prostorima! FANOVI ZABRINUTI! (VIDEO)

Lepa Lukić uselila se u luksuznu vilu "Parova" pre samo jednog dana, a toliko joj je i bilo potrebno da pokaže sasvim drugo lice od onog na kakvo su je brojni fanovi godinama navikli. 

Naime, tokom svađe koja se vodila u dnevnoj sobi jedne od najluksuznijih kuća u prestonici u jednom trenutku je pevačica ustala sa stolice, počela izgubljeno da hoda nekontrolisano podiže ruke. Onda je nastavila da divlja, a za to vreme se polovina cimera kidala od smeha, a druga polovina i dalje svađala i vređala. Mnogi ukućani su ipak komentarisali da je doživela blaži nervni slom, jer pevačicino ponašanje u tom trenutku nije bilo primereno.

Nakon ovoga, mnogi su zabrinuti kako će pevačica "pregurati" dane u rijalitiju, s obzirom da je poznato da se kod ovakve vrste psiholoških eksperimenata takmičari dovode do granica izdržljivosti, a u njenim godinama, mnogi se boje da bi to moglo biti kobno. Podsetimo, Lepa ima 79 godina. 

Kurir.rs, MV / Foto: Printscreen Instagram

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO