Serbia

UŽIVANJE U TURSKOJ PRETVORILO SE U HOROR: Ukrajinka dobila OPASNE batine, oglasio se ministar turizma! UZNEMIRUJUĆI FOTO

Manekenka Darija Kiriluk nedavno je na društvenim mrežama objavila groznu sliku svog krvavog lica, uz objašnjenje da je doživela napad panike usled pretrpljenog nasilja.

Ona tvrdi da je pretučena na jednoj privatnoj plaži u Turskoj, no druga strana ima potpuno drugačiju verziju događaja. Darija je boravila u poznatom turskom letovalištu Češme, a tvrdi da ju je napalo obezbeđenje jedne privatne plaže sa barom. Ovaj incident je osudio i turski ministar turizma Mehmet Nuri Ersoj.

S druge strane, odgovorni sa ove plaže tvrde da je manekenku udario njen dečko i negiraju bilo kakvu odgovornost.

"Ne želim da ćutim i ispričaću vam šta se desilo meni, mom dečku i našem društvu. Napalo nas je obezbeđenje plaže. Četiri devojke su udarali po licu (uključujući mene), a momci su teško povređeni. Dali smo policiji detaljan izveštaj. Nećemo da žmurimo na ovo što nam se dogodilo", rekla je ova Ukrajinka koja živi i radi u Americi.

Iz bara tvrde da su manekenku "pratili telohranitelji njenog dečka", i da je pokazivala "zloban i agresivan stav" prema okolini i zaposlenima, kao i da imaju snimak koji jasno pokazuje istinu, a prosledili su ga i policiji.

"Njihove tvrdnje su sulude. Prvo pretuku mene i mog dečka, a onda pričaju da me je on pretukao. Neverovatno je dokle su spremni da idu da bi krivicu svalili na nas", rekla je atraktivna brineta.

Ona je i imenovala muškarca za kog smatra da ju je udario i tražila je da iz restorana puste više snimaka na kojima se vidi i kako je čitav incident započeo. Turski ministar turizma osudio je napad, rekavši da takvim ispadima nema mesta u turističkom kraju, a "posebno ne kada je reč o ženama".

Na društvenim mrežama u nekoliko komentara optužili su je da dramatizuje situaciju kao i da razmazuje krv po licu da bi izgledalo gore nego što jeste.

"Bacali ste led i bili pijani, od vas su tražili da prestanete, ali niste poslušali. Izbila je tuča i ne zna se ko je koga udarao. Obezbeđenjue je želelo da smanji frku", napisala joj je nepoznata osoba.

Kurir.rs/K.Đ/Žena, Foto: Printscreen/Instagram

Football news:

Tiago arrived at the Liverpool base to complete the transfer
Higuain became an Inter Miami player
We read Pirlo's diploma and now we know exactly how Juventus will play
Bale and Regilon have arrived in London for a move to Tottenham
Klopp about the transfer of Thiago: it looks promising. Perhaps it will be useful for fans to follow our media
Bartomeu is getting closer to retirement: Socios bars collected 20 thousand signatures for impeachment
The American company Krause Group bought 90% of Parma's shares