logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Serbia

VARNICE IZ KALJAVE PEĆI ZAHVATILE NAMEŠTAJ, SOBA SE ISPUNILA DIMOM... Starica (91) pronađena mrtva u svojoj kući u Subotici!

- Starija osoba  I.T.B. stara 91 godinu, vlasnica kuće u kojoj je izbio požar, posle lokalizovanja vatre nađena je u prostoru kuće bez znaka života - potvrdili su za Informer u subotičkoj policiji.

Kako saznajemo, požar se naglo proširio u kući, a pretpostavlja se da se  žena ugušila u dimu požara koji se naglo proširio. Vatrogasci su već posle pola osam stigli na mesto požara, lokalizovali su ga, a Više javno tužilaštvo ima nadležnost nad slučajem.

TUGA! Preminuo radnik povređen u eksploziji u Ivanjici!

Naime tokom dana su se čule neke spekulacije oko teškog smrtnog ishoda starije žene, ali komšije kažu da je žena živela sama, da se jedva kretala, da joj ni zdravlje nije bilo dobro, ali im nije baš jasno kako nije na vreme napustila kuću.  

Nezvanično se tvrdi, da su varnice iz kaljeve peći zahvatile stari nameštaj, da se soba naglo ispunila dimom, pa da je to verovatno usmrtilo teško pokretnu ženu.

PREVRNUO SE SANITET, povređeni vozač i pacijent! Udes na istom mestu gde je nedavno POGINULA TRUDNICA!

U drugom lokalizovanom požaru u Kosovskoj ulici prethodnog dana načinjena je ogromna  materijalna šteta. Požar je lokalizovan nije se proširio, ali je izgorela čitava automehaničarska radionica u kojoj je prema prvim nezvaničnim pretpostavkama izgorelo oko 100 hiljada evra vredne opreme. 

Themes
ICO