Serbia

(VIDEO) MILOV PREMIJER NAPAO MITROPOLITA AMFILOHIJA, SMETA MU SVE ŠTO JE SRPSKO! A, juče je u transu pevao NAD KRALJEVOM ŽIVA VATRA SEVA... Markoviću, stidiš li se ti ičeg?!

- Mitropolit Amfilohije se nažalost stavio na čelo anticrnogorske opozicije, okupljajući ih. Siguran sam da će građanska i demokratska Crna Gora odbaciti takav folklor i destrukciju", rekao je Marković na proširenoj sednici Opštinskog odbora DPS Pljevlja - preneli su podgorički mediji.

Marković je poručio i da "propaganda da će Crna Gora biti srpska, uz vulgarno plakatiranje i farbanje po našim gradovima, neće pokolebati Crnu Goru da vlada i institucije zaštite Ustav i promenom zakona sačuvaju državne i nacionalne interese".

PUTINA SU U JERUSALIMU SLUŠALI BEZ REČI, NIJE PROPUSTIO NI DA POMENE STRADANJE SRBA I SLOVENA... Kada je govorio ono što Crvena Armija zatekla u Aušvicu VLADAO JE "MUK I NEVERICA"!

Podsetimo, Duško Marković je snimljen pre nekoliko meseci kako se zajedno sa ostalim gostima na jednom slavlju veseli uz četničku pesmu "Nad Kraljevom živa vatra seva"!