Serbia

(VIDEO) STANIJA PRIZNALA DA JOJ SE SAMO ON SVIĐA! Spustila sam šapu na njega, kad me zagrli, lepše je od milion poljubaca!

- Super sam. Odvija se situacija. Sada je sve mnogo jasnije. Pre sedam dana si me pitao ko je u top tri, ili u top pet momaka, sada se već sve rasčistilo, ima samo jedan, to je Vlada. On mi najviše odgovara i zadobio je najviše moje pažnje. Još se ništa konkretno nije desilo. Pametan je, duhovit i to me je privuklo što ima neki šmek i šarm, što ga izdvaja od drugih. Ima tu još lepih momaka, ali sam na Vladu spustila šapu - rekla je Stanija.

printscreen RTV Pink

Ona je priznala da se polako pripremaju za ulazak u emotivnu vezu, ali da za to treba još vremena.

- Ozbiljna je priprema, za mnoge situacije mu ukazujem šta ne bi trebalo da radi. U stvari, mislim da on mene iskušava jer je mnogo iskusniji u rijalitiju, mnogo je svestan svega, gde je i šta radi. Veštiji je u frkama nego ja, ja sam više svoja, smirujem situaciju, da ne vide svi, da ne dođe pitanje, a on čim vidi priliku, želi da napravi frku od toga. Ja bih više sve to sakrila - navela je Dobrojevićeva i dodala:

printscreen RTV Pink

- Nisam se zaljubila, ali sam obeležila teritoriju. Nije pao poljubac, ali i da je pao ne bih ništa promenila u ponašanju. On je meni sada prijatelj, a za nešto drugo je otvoreno, ali polako.

Stanija je istakla i da joj se Tomović zakleo na vernost već u prvih nekoliko dana od početka ovog šou programa.

printscreen RTV Pink

- On se zakleo još četvrti-peti dan rijalitija da više neće ni jednu drugu da pogleda. Nisam siguran da li igra igru ili je njegova emocija iskrena. Ali sa tim što je rekao on je mene kupio. Pridržava se toga i ja mu stvarno verujem dok se ne uverim svojim očima u suprotno. Meni je jedina slaba tačka vezivanje za ljude. Kad ja sedim i on dođe i zagrli me, lepše je od milion poljubaca - rekla je starleta.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Football news:

Kike Setien: Barcelona didn't play a great match. Espanyol played well in defense
Andujar Oliver on deletions: Fati went too far in the foot, and the foul on the Peak was even more dangerous, perhaps
Atalanta extended the winning streak to 11 matches, beating Sampdoria-2:0
Milner played his 536th game in the Premier League and was ranked in the top 5 of the League in games played
Barca midfielder Fati is removed in the Derby with Espanyol. He spent 5 minutes on the field
Suarez scored 195 goals for Barcelona and finished third in the club's top scorer list
Daniele de Rossi: People call Messi cowardly, but they are afraid to ask their wives for a remote control from the TV