Serbia

ZADAVILI GA I OPLJAČKALI DUŽNICI! Novi detalji svirepog ubistva IMUĆNOG KERAMIČARA u Beogradu, policija na tragu ubicama

Keramičar Milorad Radenković (48) ubijen je u četvrtak pred zoru u svom stanu u beogradskom naselju Bele vode tako što su ga dvojica njegovih dužnika pretukla i zadavila pertlom!

Kobne noći, on je sedeo i pio sa njima, ali su ga dužnici iznenada napali i naterali ga da kaže gde krije novac, a potom ga likvidirali!

Mobilni telefon poslat na veštačenje

Inspektori su poslali telefon ubijenog Milorada na veštačenje kako bi se utvrdilo sa kim je komunicirao kobnog dana. Takođe, preuzeli su i snimke nadzornih kamera sa okolnih objekata kako bi se utvrdilo ko je ulazio u Radenkovićevu zgradu i izlazio iz nje u vreme zločina.

Izvor iz istrage kaže da su tokom uviđaja u Miloradovom stanu nađeni tragovi dvojice napadača i u toku je njihova identifikacija.

- Radenković je pozajmio izvesnu svotu novca dvojici osumnjičenih, verovatno uz zelenašku kamatu. Njih dvojica su se, po svemu sudeći, dogovorili sa Miloradom da se u sredu uveče nađu u njegovom stanu na Belim vodama, navodno, kako bi ispregovarali termin vraćanja duga. Nekoliko sati su sedeli za stolom i pili su alkohol. Kad je Milorad već bio pripit, ova dvojica su ga zaskočila - objašnjava naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, jedan napadač je Miloradu stavio nož pod grlo i naterao ga da kaže gde krije novac u stanu.

foto: Kurir

- U stanu su nađeni tragovi borbe, što znači da je Radenković pokušao da pruži otpor, ali bezuspešno. Dužnici su ga pretukli i najverovatnije su ga naterali da kaže gde krije pare, pošto u stanu tokom uviđaja nije pronađeno ništa od novca. Na kraju ga je jedan od njih zadavio pertlom i pobegli su - kazao je naš izvor.

Milorada je mrtvog u četvrtak ujutro pronašao njegov prijatelj i kolega, s kojim je tog dana trebalo da obavi neke keramičarske radove. Radenković je zatečen mrtav na stolici, presamićen preko stola

Milorad je, inače došao iz Hrvatske i živeo sam na trećem spratu zgrade u Ulici Ratka Resanovića na Belim vodama. Ta zgrada je nova i još nije useljena, a istraga će utvrditi i da li je on bio vlasnik stana ili podstanar.

Izdavao apartmane na moru

Radenkovićeve komšije ispričale su da njegovi supruga i ćerka žive u Austriji. Rodom je sa Hrvatskog primorja, iz Dalmacije, gde ima kuću koju izdaje, a u Beogradu se bavio keramičarskim zanatom.

- Videlo se po njemu da je imao para, uvek je bio dobro obučen. Nije se družio sa komšijama, ali su ga često posećivali neki muškarci, verovatno poslom - kazao je komšija.

Milorad je bio aktivan na Fejsbuku, gde ima oko 2.500 prijatelja i pratilaca. Na svojoj stranici je ispod imena, u opisu, naveo samo "iskren i pošten".

Kurir.rs/Informer

Foto printscreen

Football news:

Lampard on Havertz's hat-trick: a Great night for Kai. There will be many more like this
Lopetegui to Bayern: Sevilla are filled with desire. Preparing for the match with great hope
Spartak-2 coach Pilipchuk about 1:2 with Alania: sorry for the boys who fall under the arbitrariness of the judges
Havertz scored the 26th (18+8) point in 2020. Only Levandovsky, Messi and Ronaldo have more players in the top 5 leagues
Joau mariou is Interesting to Betis and Galatasaray. Inter are ready to sell the midfielder
Real Madrid defender Nacho is Interesting for Milan, Napoli and Roma
Dest will arrive in Barcelona today. Blaugrana has agreed a contract with him and will pay Ajax 20+5 million euros