Serbia

ZVEZDA GOSTI JAVOR Milojević: Želimo još bolju sezonu od prethodne

"Želeo bih bolju sezonu nego što je to bila prethodna. Voleo bih da vidim lep fudbal i što više navijača na tribinama, da uživamo u sezoni. Prošla sezona je bila veoma dobra, ali ćemo se truditi da je zaboravimo. Znamo koji su ciljevi, ali ne bih govorio o tome da smo izraziti favoriti. Biće priče o tome, ali to na mene ne utiče. Imamo ciljeve koje su zacrtale prethodne generacije kluba i probaćemo da ih ostvarimo", rekao je Milojević. 

Zvezda će u subotu u 20.00 igrati protiv Javora u prvom kolu Super lige Srbije.

"Nije bilo mnogo vremena za pripreme, a već smo ušli u takmičarske utakmice, malo ranije nego ostale ekipe. Počinje prvenstvo i mislim da smo spremni. Na početku nas čeka teška i ozbiljna utakmica, a tako ćemo se i ponašati, spremićemo se maksimalno", kazao je Milojević.

foto: Starsport©

Pohvalno je govorio o Javoru, povratniku u Super ligu, ekipi čiji je nekad bio trener.

"Javor je godinama ostavljao dobar trag u Super ligi, bez obzira na to što je prošle sezone bio drugoligaš. Bili su dominantni u Prvoj ligi, to je lokalpatriotski klub, koji je dobro vođen od strane Dragomira Lazovića. Tamo su mi bili prvi koraci. Javor je uvek bio tvrd orah", naveo je Vladan Milojević.

Trener crveno-belih je kazao da ekipa još nije fizički maksimalno spremna.

"Takmičarska forma se dobija iz takmičarskih utakmica. Sagledaćemo kakva je situacija i na osnovu toga ću doneti sud o sastavu", rekao je Milojević.

foto: Starsport©

Nije još, kako je rekao, "načisto" kada je reč o sastavu i da li će i koga odmarati izmedju dve utakmice u evropskim kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Huan Kanjas i Radovan Pankov su zdravstveno "okej", dok problema ima portugalski napadač Tomane, za koga je rekao da je "za duže staze" i da sa njim treba da se bude posebno obazriv.

Ponovo je istakao da ga zanima samo prva sledeća utakmica i da ne dozvoljava igračima da razmišljaju o duelu sa HJK Helsinkijem koji je u sredu i da ne želi da bilo ko u klubu drugačije razmišlja.

Kreće Zvezda u novu sezonu i u domaćem šampionatu, a na Marakanu večeras (20.00) dolazi povratnik u elitu Javor. Kvota da će domaćin slaviti bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Javor.

kurir.rs / Beta 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Football news:

Greenwood scored 15 goals in a season and became the youngest Manchester United player with such a result in 37 years
Ronaldo has scored 29 (24+5) points in 26 Serie A matches this season
Dybala scored in 5 consecutive Serie A matches
Vardy scored his 100th Premier League goal for Leicester
Rashford, Greenwood and martial have scored 55 goals for the season and surpassed mane, Salah and Firmino (51 goals)
Martial scored 20 goals in a season for the first time in his career
Rashford is the first English Manchester United player in 8 years with 20+ goals in one season