Serbia

ZVEZDAŠI VELIKOG SRCA: Šampioni posetili osobe sa cerebralnom i dečijom paralizom! (VIDEO)

Fudbalski klub Crvena zvezda nastavio je sa društveno-odgovornim radom. Posle fenomenalne i jedinstvene akcije “Od Zvezde s ljubavlju” klub je nastavio da pruža pomoć organizacijama kojima je ona najpotrebnija. Predstavnici Crvene zvezde su u toku jučerašnjeg dana posetili Kragujevac i pokazali da u svakom trenutku mislimo i na druge.

Društvo "Ana Antonijević" čiji je osnivač Božidarka Antonijević ugostila je delegaciju kluba koja je donirala pakete sa namirnicama, kako bi u situaciji koja je zadesila ceo svet ova organizacija nastavila normalno da funkcioniše. Za uzvrat predstavnici Crvene zvezde dobili su mnogo pozitivne energije i knjigu sa opisom života ovih ljudi.

foto: Www.crvenazvezdafk.com

Koliko je donacija značajna, pored pažnje koja je usmerena na samu organizaciju istakla je Božidarka Antonijević:

- Izuzetna nam je čast što se institucija kao što je Crvena zvezda odlučila baš za našu organizaciju, pored velikog broja istih kojima je pomoć neophodna. Velikan kao što je Crvena zvezda iz dana u dan ističe značaj društveno odgovornog rada u našoj zemlji. Sigurna sam da je ovo samo prva u nizu akcija koje ćemo organizovati u budućnosti.

foto: Www.crvenazvezdafk.com

Članovi organizacije nisu krili zadovoljstvo zbog činjenice da pomoć stiže upravo od Crvene zvezde. Uz veliku zahvalnost zbog pažnje koja im je pružena, sa radošću su govorili o uspesima kluba, ali i načinu na koji prate svaku utakmicu. Za kraj posete sačuvali su želje da u bliskoj budućnosti budu gosti na stadionu “Rajko Mitić”.

Kurir sprot/A.R.

Football news:

Кад Cadiz returned to La Liga after 14 years
Pioli about 2:2 with Napoli: One point is a good result
Gattuso on Milan's penalty: the Rule needs to change. Jumping with your hands behind your back is another sport
Milan will offer 25 million euros for Celtic defender Ayer
Klopp on plans: Four years at Liverpool. After that, I want to do nothing for a year
Rogers Pro 1:4 with Bournemouth: Leicester play well only 45 minutes after the break
Inter and Roma are Interested in Garay