logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Slovenia

Bradova bivša prodaja sveče, ki dišijo kot njena vagina (FOTO)

Gwyneth Paltrow je pred dvema desetletjema zaslovela z vlogo v filmu Sedem, kjer je bil njen soigralec Brad Pitt, s katerim sta postala eden najbolj znanih hollywoodskih parov, preden ji jo on, kot je kasneje povedala, strl srce. Zvezdnica je od takrat postala prava gurujka za zdravo življenje. Prisega na vegansko hrano in različne prehranske dodatke, ki jo ohranjajo zdravo in mladostno.
image

Pitt je bil za Paltrowovo bolj zagret kot ona zanj, zato se zveza ni obdržala. FOTO: A

Potem ko je bila njena stran Goop, kjer deli življenjske nasvete, tudi na sodišču označena za leglo psevdoznanosti, še kar vztraja pri nenavadnih prodajnih artiklih. Tokrat se je na trgu pojavila sveča, ki naj bi imela vonj po njeni vagini. Za 75 dolarjev lahko preko spleta kupite to nenavadno svečo, ki bo odišavila vaš dom. Očitno se Gwyneth spušča v še en posel, ki dviguje veliko prahu. 

image

FOTO: Facebook


Spomnimo se namreč na njene izlete v ginekologijo, ko je ženskam svetovala, naj svojo vagino razvajajo nad paro. Lani pa je morala plačati 120.000 evrov odškodnine, in sicer zaradi trditev, da jajca iz žada in rožnatega kremena, ki si jih morajo ženske vstaviti v vagino, vplivajo na hormone, posledično pa uravnavajo ciklus, izboljšujejo spolno življenje in počutje ter celo blažijo depresijo.
Themes
ICO