Slovenia

Gigi se brani: Še nikoli si nisem ničesar vbrizgala v obraz

icon-content-book-3PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Slavna manekenka Gigi Hadid, ki pričakuje prvega otroka, se brani obtožb, da se je dala popraviti. Nekateri so ji namreč očitali, da si je za izboljšanje videza v obraz dala polnila. Zvezdnica se je na obtožbe odzvala in pravi, da so njene ličnice že od nekdaj bolj polne.

Gigi Hadid trdi, da ima že od malega bolj polna lica.FOTO: Profimedia

Gigi Hadid je v modno industrijo zakorakala že zelo zgodaj. Najprej je pri dveh letih pozirala za otroška oblačila znamke Guess. Vmes si je vzela odmor in je poskušala imeti čim bolj normalno otroštvo. Kasneje se je osredotočila na izobraževanje ter si ustvarila življenje v Los Angelesu.

Leta 2011 se je vrnila v svet mode in po končani srednji šoli leta 2013 se je preselila v New York, kjer je študirala. Nato pa se vse bolj resno vpeljala v svet mode in manekenstva.

Gigina edinstvena lepota, kot jo opisujejo lepotni strokovnjaki, ji je pomagala pri hitrem uspehu v modni industriji. Njene obrazne poteze so izjemno strukturirane, kar lahko večina ljudi doseže le z obilico ličil in ustreznega senčenja. Do leta 2014 je že hodila po modnih brveh newyorškega tedna mode,  leto kasneje se je dodobra spoprijateljila s Kendall Jenner in nato začela razmerje z Zaynom Malikom, s katerim sta šla že večkrat narazen, a sta odnos vedno uspela zakrpati.

Zvezdnica se brani obtožb in zanika lepotne popravke.FOTO: Profimedia

Hadidova se je v nedavnem javljanju v živo na Instagramu branila obtožb o lepotnih popravkih. "Ljudje mislijo, da si dajem v obraz polnila in da je zato moj obraz okrogel," je potožila Hadid."Takšna lica imam že od rojstva ... Mislim, da mi je všeč, da imam že poudarjena lica, tako da nimam niti veliko prostora, da bi ga dodatno zapolnila." Nato je še dodala, da nikoli ni imela nobenih polnil: "Za vse tiste, ki se sprašujejo, še nikoli si nisem ničesar vbrizgala v obraz."Med drugim je še povedala, da je tudi nosečnost pripomogla k njenemu spremenjenemu videzu in da je tudi zaradi tega bolj 'polna' v obraz.

icon-food-cookie

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Hadid in njen izbranec Zayn Malik sta nedavno sporočila, da pričakujeta prvega otroka, njuni oboževalci pa so bili nad novico navdušeni. Zayn, pevec in nekdanji član skupine One Direction, in Gigi sta se prvič srečala na zabavi priljubljene znamke modnega perila Victoria's Secret leta 2015, kmalu po tem, ko se je zvezdnica razšla s Codyjem Simpsonom.

Football news:

Ronaldo became the first billionaire footballer
Messi is healthy and ready to train. He will be able to play against Mallorca
Gasperini on criticism from Valencia: This controversy is offensive and ugly
Giovane Elber taped his mouth shut to avoid getting a red for talking. But all the same I left – I hit the opponent with an elbow
Barcelona will not receive additional funds for transfers in the summer. The club will only be able to use the money from sales
Barcelona offers 80 million euros and Firpo Inter for Lautaro
In Denmark, they rethought Matchday: they collected 8 thousand in a car theater and are sure that you can make money on it