Slovenia

Horoskop za ponedeljek, 17. septembra

OVEN - Že jutro bo zelo razgibano. Danes boste razmišljali tudi o poslovnem ali drugem sodelovanju, vendar pa bodite bolj previdni pri načrtovanju novih poti.

BIK - Začutili boste izredno željo po svobodi in samostojnosti. Že zjutraj boste s tem obremenjevali tudi druge okoli sebe. Ker boste opazili, da niso preveč zainteresirani, boste užaljeni.

DVOJČKA - Zapletli se boste v spor s prijateljem, ki ga že nekaj časa ne morete razrešiti in vas čustveno obremenjuje. Izkoristite nesporazum in razčistite odnos enkrat za vselej.

RAK - Danes bodo vaša ljubezenska čustva na preizkušnji. Po eni strani boste razneženi, po drugi pa vas bodo razžirali dvomi in skrbi, kar pa za ljubezensko zvezo ni dobro.

LEV - Če dejanja govorijo zase, se ne prenaglite. Opazujte reakcije ljudi. Prisoten pa bo tudi nekdo, ki bo pospešil vašo strmo pot k dolgo želenim spremembam.

DEVICA - V današnjem dnevu bo opazen vaš premik proti sodelovanju z drugimi in reševanju nalog ter težav skupaj z njimi. Na prvem mestu bo sposobnost prilagajanja.

TEHTNICA - V današnjem dnevu stojte za svojimi načeli in ne pustite, da vam nekdo narekuje drugače. Dan bo primeren tudi za razčiščevanje družinskih odnosov.

ŠKORPIJON - Uspehi ne morejo izostati, imeli boste dober občutek, da ste trden član skupnosti, na katerega se vsakdo lahko zanese. Bolj kot na prihodnost se boste zanesli na sedanji trenutek.

STRELEC - Povsod boste videli ljudi, ki vam hočejo škoditi, zato se boste zapirali sami vase. Kdor bo drezal v vas, lahko pričakuje oster odziv, saj ne boste pri volji za druženje.

KOZOROG - Ponudite svojo roko in podprite prijatelja, ki potrebuje pomoč. Polni ste ljubezni in vsem, ki jih imate radi, želite le najboljše. Izogibajte se stresnim situacijam.

VODNAR - S svojimi običajnimi zvijačami ne boste, kaj dosti dosegli. Sicer so dobre, vendar jih prepogosto uporabljate, zato bodo bližnji hitro spregledali vaš namen.

RIBI - Ve se, koliko vam pomeni služba, a včasih partner tega ni pripravljen razumeti. Vedno znova se lahko zapletate v prepir, ki ne vodi nikamor. Tako bo tudi danes.

Football news:

Lampard after 0:3 with Sheffield: Chelsea must fight for the top 4. I've learned a lot
Simone Inzaghi: Scudetto for Lazio-a place in the Champions League. Talk of winning Serie A was exaggerated
Player the Premier League has admitted that he is gay anonymously. The letter was sent to the newspaper by the Foundation named after a football player who committed suicide after coming out
Messi has given 20 assists in La Liga. This is the best result of the tournament in 11 years
Chelsea lost by at least 3 goals in the Premier League for the first time in 11 months
Messi scored 20+20 points for the season in the League and repeated the achievement of Henri. In the XXI century, only they did it
Legia won the Polish championship for the 4th time in five years. It repeated the League record for titles (14)